Τα Goody’s και το pride γεύμα που “κάθισε” βαρύ στους ακροδεξιούς

Τα Goody’s και το pride γεύμα που “κάθισε” βαρύ στους ακροδεξιούς
Goody's Twitter

Η πρωτοβουλία της εταιρείας Goody's με αφορμή τον μήνα Υπερηφάνειας που έθιξε τους ακροδεξιούς οι οποίοι ανακάλυψαν σε μία συμβολική κίνηση "κίνδυνο διάβρωσης" της ελληνικής κοινωνίας.

Στο πλευρό της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας τάχθηκε η εταιρεία Goody’s με αφορμή τον Ιούνιο, που αποτελεί παραδοσιακά τον μήνα Υπερηφάνειας λανσάροντας τρία νέα burger στα χρώματα του pride, διαδίδοντας έτσι το μήνυμα της αγάπης και της αποδοχής.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ωστόσο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από συγκεκριμένη μερίδα πολιτών και το περιτύλιγμα του κάθε μπέργκερ το οποίο κοσμεί η σημαία του pride έγινε “κόκκινο πανί” για τους ακροδεξιούς, οι οποίοι έκαναν λόγο για “βαρέλι δίχως πάτο” και για “βαθιά διάβρωση της ελληνικής κοινωνίας“, φέρνοντας μάλιστα ως παράδειγμα πως αντίστοιχα την 25η Μαρτίου η ελληνική σημαία δεν βρίσκεται στο χαρτί περιτυλίγματος.

Ακολούθησαν δεκάδες ομοφοβικά σχόλια, αναχρονιστικές και οπισθοδρομικές απόψεις, ωστόσο ανάμεσά τους υπήρξαν και πολλές θετικές αντιδράσεις, κάνοντας τα Goody’s νούμερο ένα trend στο Twitter και τη φράση “πριν φας Goody’s και μετά” να “κυριαρχεί” και να εύχεται “καλή χώνεψη” σε κάθε έναν από τους επικριτές της πρωτοβουλίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα