Το τάμα του μοντέλου με την κοκαΐνη στον αρχάγγελο Μιχαήλ

Το μοντέλο κατά την άφιξή του στην Ελλάδα από το Χονγκ Κονγκ

Η κοπέλα, της οποίας η πολύμηνη περιπέτεια στο Χονγκ Κονγκ είχε ευτυχή κατάληξη, είδε στο όνειρό της τον Ταξιάρχη ένα βράδυ πριν αθωωθεί από το δικαστήριο και αφεθεί ελεύθερη να επιστρέψει στην Ελλάδα και την Μυτιλήνη.

Από τις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, στην αγκαλιά της οικογένειας της, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, μετά την θετική κατάληξη που είχε η πολύμηνη περιπέτειά της. Οι γείτονες της δεν θα ξεχάσουν ποτέ τη στιγμή που την αντίκρισαν 16 μήνες μετά το θρίλερ που έζησε.

"Έκανε τον σταυρό της και μετά μπήκε σπίτι"

Έκανε τον σταυρό της και μετά μπήκε μέσα στο σπίτι της. Από εκεί δεν έχει βγει λεπτό", είπαν στο Star οι γείτονες της κοπέλας. Μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να επισκεφθεί τον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου. Έκανε τάμα στον Αρχάγγελο Μιχαήλ για το θαύμα που έζησε. Είδε στο όνειρο της τον Ταξιάρχη ένα βράδυ πριν αθωωθεί.  

ADVERTISING

«Δεν την έχω ξανά δει την κοπέλα καθόλου. Δεν την έχω δει να μετακινηθεί. Ήταν από μικρή με τη μαμά της στην εκκλησία συνέχεια. Κάθε Κυριακή, κοριτσάκι συνεσταλμένο», σημείωσε στο Star γειτόνισσα της 20χρονης στη Μυτιλήνη.

Τον πρώτο άνθρωπο που ήθελε να αγκαλιάσει, με το που πάτησε το πόδι στην στο νησί της, ήταν ο 10χρονος αδερφός της, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα προσευχόταν η Ειρήνη να επιστρέψει κοντά τους. 

«Την περιμέναν απ΄ έξω όλοι, την αγκαλιάσαμε την χαιρετήσαμε. Στον αδερφό της είπε «έλα εδώ να σε αγκαλιάσω». Σε όλους τους γείτονες απευθύνθηκε και είπε “Σας ευχαριστώ”», ανέφερε στο Star γειτόνισσα του μοντέλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου επέστρεψε στη Μυτιλήνη - Η συγκίνηση με τους δικούς της

Στην Αθήνα επέστρεψε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου: "Από την αρχή έλεγα ότι είμαι αθώα"

Χονγκ Κονγκ: Στην αγκαλιά των συγγενών της το μοντέλο

24Media Network