Ταυτόχρονος δημόσιος θηλασμός σε όλη τη χώρα με πλήθος συμμετοχών

ΑΘΗΝΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
ΑΘΗΝΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Θηλάζουσες και όχι μόνο συμμετείχαν στη γιορτή που στήθηκε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, με σύνθημα "υποστηρίξτε τις μητέρες να θηλάσουν οποτεδήποτε, οπουδήποτε" (pics)

Βροντερό παρών έδωσαν την Κυριακή μητέρες θηλάζουσες, μητέρες to be, με κοιλίτσες ή με σκέψη για κοιλίτσες, μητέρες πρώην θηλάζουσες, σύζυγοι και λοιποί φίλοι και συγγενείς, στο κάλεσμα για τον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό, που πραγματοποιήθηκε για έβδομη διαδοχική χρονιά.

Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε από το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, έλαβε χώρα ταυτόχρονα σε διάφορες πόλεις της χώρας και όχι μόνο, καθώς πιστές στο ραντεβού φάνηκαν και Ελληνίδες θηλάζουσες που ζουν στο εξωτερικό.

ΑΘΗΝΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
ΑΘΗΝΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Από τo 1992 έχει καθιερωθεί διεθνώς ο εορτασμός της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια συμμαχία για την προώθηση του θηλασμού), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF, στις 1 - 7 Αυγούστου.

ΑΘΗΝΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
ΑΘΗΝΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Φέτος, για την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, που στην Ελλάδα εορτάζεται 1-7 Νοεμβρίου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) ένωσε τις δυνάμεις του με τη UNICEF, να εξαπλωθεί το φετινό μήνυμα «Υποστηρίξτε τις μητέρες να θηλάσουν οποτεδήποτε, οπουδήποτε!»

ΑΡΓΟΣ-Μητέρες θήλασαν τα παιδιά τους γιορτάζοντας την Παγκόσμια  Εβδομάδα Θηλασμού.
Με σεβασμό στο παιδί και στο βμαγικόβ γάλα, η ομάδα της Αργολίδας συμμετείχε δυναμικά -χωρίς απουσία- για τέταρτη χρονιά στο εγχείρημα αυτό.  Δύο τόποι συνάντησης της φετινής εκδήλωσης στην Αργολίδα για να διευκολυνθούν οι μητέρες.
Στο ΑΡΓΟΣ  Πλατεία Αγίου Πέτρου (φωτογραφία) και στο ΝΑΥΠΛΙΟ  Πλατεία Συντάγματος.(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΑΡΓΟΣ-Μητέρες θήλασαν τα παιδιά τους γιορτάζοντας την Παγκόσμια Εβδομάδα Θηλασμού. Με σεβασμό στο παιδί και στο βμαγικόβ γάλα, η ομάδα της Αργολίδας συμμετείχε δυναμικά -χωρίς απουσία- για τέταρτη χρονιά στο εγχείρημα αυτό. Δύο τόποι συνάντησης της φετινής εκδήλωσης στην Αργολίδα για να διευκολυνθούν οι μητέρες. Στο ΑΡΓΟΣ Πλατεία Αγίου Πέτρου (φωτογραφία) και στο ΝΑΥΠΛΙΟ Πλατεία Συντάγματος.(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI
SHARE:

24Media Network