Ταυτοποιήθηκαν τρεις για τα σπασμένα ακυρωτικά μηχανήματα στο Μετρό Ομόνοια

Ταυτοποιήθηκαν τρεις για τα σπασμένα ακυρωτικά μηχανήματα  στο Μετρό Ομόνοια
EUROKINISSI

Οι δράστες είναι παλιοί γνώριμοι της Κρατικής Ασφάλειας για συμμετοχή σε επεισόδια, επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές

Μετά από έρευνα, κατά την διάρκεια της οποίας αξιοποιήθηκε το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό, η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας κατάφερε να ταυτοποιήσει τα στοιχεία τριών Ελλήνων, οι οποίοι συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων που προκάλεσαν φθορές σε ακυρωτικά και αυτόματα μηχανήματα στον Σταθμό Μετρό Ομόνοια, στις 2 Μαΐου 2017.

Ειδικότερα, οι δράστες αποβιβάστηκαν στον σταθμό της Ομόνοιας και στη συνέχεια με τη χρήση βαριοπούλας διέλυσαν την γυάλινη πύλη, 7 ακυρωτικά μηχανήματα νέου τύπου, δύο αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίου και μία οθόνη ΑΤΜ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους υποβάλλεται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων δραστών συνεχίζεται.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για παλιούς… γνώριμους των Αρχών, αφού σε βάρος τους έχουν σχηματισθεί κατά το παρελθόν δικογραφίες για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης, των διακεκριμένων φθορών, των επιθέσεων σε βάρος αστυνομικών κ.α.

SHARE:

24Media Network