Τέμπη: Αντιδράσεις Γενιδούνια για τα ηχητικά – Είναι “κοπτοραπτική”

Τέμπη: Αντιδράσεις Γενιδούνια για τα ηχητικά – Είναι “κοπτοραπτική”
Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη AP Photo/Giannis Papanikos

Ο πρόεδρος των μηχανοδηγών της Hellenic Train Κώστας Γενιδούνιας τόνισε ότι τα ηχητικά ντοκουμέντα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας έχουν υποστεί "κοπτοραπτική".

Την αντίδραση του Κώστα Γενιδούνια προκάλεσαν επιλεκτικές, όπως ο ίδιος τις χαρακτήρισε, διαρροές ηχογραφημένου υλικού με επικοινωνίες του μηχανοδηγού του μοιραίου intercity με τον σταθμάρχη Λάρισας.

Ο πρόεδρος των μηχανοδηγών της Hellenic Train τόνισε μιλώντας στο Mega: “Ακούγεται από χθες το βράδυ ότι ο συνάδελφός μας, ο μακαρίτης ο Γιώργος, είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει και τηλεφωνικά με τους άλλους μηχανοδηγούς στην περιοχή. Αν αυτό ισχύει, για εμένα προσωπικά σημαίνει ότι έχει κάνει και άλλη προσπάθεια να επικοινωνήσει με τον σταθμάρχη αφού έχει φύγει από τη Λάρισα. Και επειδή εδώ έχουμε κοπτοραπτική, κανονική κοπτοραπτική στα ηχητικά που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ο μοναδικός που είχε αυτά τα ηχητικά, είτε την ώρα που φεύγει το τρένο από τη Λάρισα, είναι ο ΟΣΕ.

«Αν ο Γιώργος προσπαθούσε να επικοινωνήσει με άλλο τρένο, για εμένα, σημαίνει ότι έχει ξαναμιλήσει, και δεν το ακούμε. Και εμείς οι μηχανοδηγοί απορούμε.

Για να ενοχοποιήσουν τους ανθρώπους, για να πούνε στους ανθρώπους ότι “φταίτε μόνο εσείς”. Επειδή εμείς έχουμε ενημερώσει, έχουμε ειδοποιήσει, έχουμε στείλει εξώδικα και έχουμε κάνει κινητοποιήσεις και κανείς ποτέ δεν μας έβλεπε και δεν ζήτησε την τελευταία περίοδο να μας δει, βλέπουμε ένα ηχητικό να βγαίνει 10 ώρες μετά το δυστύχημα και αρχίζουν εκεί να εξυφαίνονται σενάρια.

Ακολουθούν τα ηχητικά ντοκουμέντα:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα