Τετ α τετ Κατρούγκαλου – Χριστοδουλίδη

Τετ α τετ Κατρούγκαλου – Χριστοδουλίδη
Τετ α τετ Κατρούγκαλου - Χριστοδουλίδη

«Θερμή και ουσιαστική συνάντηση, όπως πάντα, με τον φίλο υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Με τον Κύπριο ομόλογό του, Νίκο Χριστοδουλίδη συναντήθηκε σήμερα στους Δελφούς, στο πλαίσιο του 4ου Οικονομικού Φόρουμ, ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. «Θερμή και ουσιαστική συνάντηση, όπως πάντα, με τον φίλο υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Στο περιθώριο της συμμετοχής του στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί, μεταξύ άλλων, με την αναπληρωτή πρωθυπουργό της Ρουμανίας, Ana Birchhall και τον εκτελεστικό Διευθυντή του Atlantic Council, Frederick Kempe. Θα ακολουθήσει δείπνο του υπουργού των Εξωτερικών με τους ομολόγους του από τη Βόρεια Μακεδονία και τη Ρουμανία, Νίκολα Ντιμιτρόφ και, Τζόρτζε Τσιάμπα.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου, ο κ. Κατρούγκαλος θα παρέμβει ως κεντρικός ομιλητής σε πάνελ αναφορικά με την εθνική στρατηγική για την εξωτερική πολιτική. Την ίδια μέρα, θα έχει συνάντηση με τον Σέρβο ομόλογό του Ivica Dacic, καθώς και κατ ιδίαν συνάντηση με τον Nikola Dimitrov.

Τέλος, την Κυριακή 3 Μαρτίου, θα συμμετάσχει σε συζήτηση που θα επικεντρωθεί στο πολιτικό τοπίο που διαμορφώνεται μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα