Θαλάσσης: Φοβάμαι εξέλιξη Μελίστα στην δίκη του Κορκονέα

Θαλάσσης: Φοβάμαι εξέλιξη Μελίστα στην δίκη του Κορκονέα
Φωτό αρχείου: Άμφισσα, δίκη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου Eurokinissi

Τον φόβο ότι ο δολοφόνος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου θα αποφυλακιστεί εξέφρασε στον News 24/7 στους 88,6 ο τέως γυμνασιάρχης Σχολής Μωραΐτη και τέως γενικός γραμματέας της Βουλής.

“Φοβάμαι εξέλιξη αντίστοιχη του Μελίστα. Φοβάμαι ότι ο Κορκονέας θα αποφυλακιστεί”, δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 ο τέως γυμνασιάρχης Σχολής Μωραίτη και τέως γενικός γραμματέας της Βουλής, Γιώργος Θαλάσσης.

Ο κ. Θαλάσσης εξέφρασε την ανησυχία του για την έκβαση της δίκης, λέγοντας ότι το ενδιαφέρον περιορίζεται πια μόνο στην 6η Δεκεμβρίου και ότι δεν υπάρχουν δημοσιογράφοι στο δικαστήριο ενώ για τον ειδικό φρουρό είπε ότι δεν έχει δείξει ίχνος μεταμέλειας.

Αναφέρθηκε και στον Σαραλιώτη ο οποίος, όπως είπε, είναι εκτός φυλακής επειδή επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας του πατέρα του.

Ο κ. Θαλάσσης που παρακολουθεί τη δίκη μίλησε για το σοκ που υπέστη όταν τον Δεκέμβρη του 2008 έμαθε για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου.

“Δεν πίστευα ότι το παιδί που δολοφόνησαν ήταν ο Αλέξανδρος” είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος έχει καταθέσει ως μάρτυρας στη δίκη και σημείωσε ότι οι δικηγόροι της άλλης πλευράς προσπαθούν να παρασύρουν τους μάρτυρες σε αντιφάσεις γιατί δεν έχουν επιχειρήματα.

“Το μόνο επιχείρημα που τους έχει μείνει είναι ότι ο Αλέξανδρος βρισκόταν στα Εξάρχεια και άρα ήταν αντι-εξουσιαστής” τόνισε και αναφέρθηκε μάλιστα σε μάρτυρα που πήγε να υπερασπιστεί τον Κορκονέα και ο οποίος δήλωσε ενώπιον των δικαστών ότι στα Εξάρχεια οι αντι-εξουσιαστές ξεκινούν από τα 13 τους χρόνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα