Θάνατοι λουόμενων σε Σύρο, Σαλαμίνα, Χαλκιδική, Κρήτη

Όχημα του Λιμενικού - Φωτογραφία αρχείου
Όχημα του Λιμενικού - Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Πρόκειται για τέσσερις ηλικιωμένους. Σε όλες τις περιπτώσεις παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου τους.

Τέσσερις ακόμα άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από τη θάλασσα το Σάββατο.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το πρωί από τη θαλάσσια περιοχή Κινίου Συρου, 85χρονος. Διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Το πρωί χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Καλό Χωριό δήμου Αγίου Νικολάου στην Κρήτη, 76χρονη. Διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Το μεσημέρι χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από την παραλία Αγίου Νικολάου Σαλαμίνας, 71χρονος. Ο ηλικιωμένος έχασε τις αισθήσεις του στην εν λόγω παραλία και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το μεσημέρι από την παραλία Νέας Ηράκλειας Χαλκιδικής, 74χρονος. Ο ηλικιωμένος εξήλθε από τη θάλασσα και έχασε τις αισθήσεις του, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

SHARE:

24Media Network