Θάνατος παιδιών στην Πάτρα – Κατερινόπουλος: “Ποιος ζήτησε να καλυφθούν οι μώλωπες στο πρόσωπο του παιδιού”

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα – Κατερινόπουλος: “Ποιος ζήτησε να καλυφθούν οι μώλωπες στο πρόσωπο του παιδιού”
Τα τρία παιδιά που πέθαναν στην Πάτρα Facebook

Σε μια αποκάλυψη για το γραφείο τελετών που ανέλαβε την κηδεία ενός εκ των τριών κοριτσιών που πέθανε στην Πάτρα, προχώρησε ο κ. Θανάσης Κατερινόπουλος. "Σύντομα θα έχουμε δράστη ή δράστες", τόνισε.

Για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε εκ νέου ο επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, επιμένοντας πως πρόκειται για έγκλημα.

“Είμαι σίγουρος πως το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής θα έχει σύντομα αποτελέσματα και θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης δράστης ή δράστες για τον θάνατο των μικρών παιδιών”, δήλωσε ο κ. Κατερινόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα’.

Ο ρόλος του γραφείου τελετών

Για πρώτη φορά επίσης αποκάλυψε πως κάποιος πήγε στο γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία ενός εκ των τριών κοριτσιών, χωρίς να αναφέρει για ποιο παιδάκι μιλάει, και ρώτησε αν καλύφθηκαν οι μώλωπες που είχε στο πρόσωπό του. “Δεν πρόκειται για το παιδί που είχε εκδορές (σ.σ. η Μαλένα)”, τόνισε.

“Τα επιστημονικά στοιχεία δεν μπορώ να τα αμφισβητήσω, όμως τα αστυνομικά είναι ανοικτά. Κάνω μια έκκληση στους συναδέλφους μου να πάνε να βρουν το γραφείο τελετών στην Πάτρα και να ρωτήσουν ποιος έφτιαξε εκείνο το παιδί. Οι πληροφορίες μου, με επιφύλαξη πάντα, λένε ότι ένα από τα παιδιά που πέθαναν είχε κάποια σημάδια κάποιους μώλωπες. Ποιος πήγε μετά και ρωτούσε τα φτιάξατε τα σημάδια; Φωτογραφήθηκε το παιδί; Ποιος;” διερωτήθηκε.

Ο ίδιος, συνέχισε λέγοντας πως θέλει να συγχαρεί τους γονείς των κοριτσιών για τη ψυχραιμία τους και τους παππούδες που δεν έχουν μιλήσει.

Τι λέει για τις αμυχές στο πρόσωπο της Μαλένας

Σχετικά με τις αμυχές στο πρόσωπο της Μαλένας, ο κ. Κατερινόπουλος είπε πως δεν μπορεί να γνωρίζει τι συνέβη και ότι είτε πρόκειται για αμέλεια των γιατρών, είτε ισχύει πως το κορίτσι γραντζουνίστηκε

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα