Συγκλονίζει ο θάνατος πεντάχρονου κοριτσιού στο Ηράκλειο

Συγκλονίζει ο θάνατος πεντάχρονου κοριτσιού στο Ηράκλειο
Πτέρυγα νοσοκομείου - Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το άτυχο κοριτσάκι "έσβησε" λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Θλίψη έχει βυθίσει την τοπική κοινωνία της Κρήτης ο θάνατος ενός μικρού παιδιού στην Παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Ηρακλείου. Το 5χρονο κοριτσάκι είχε «σηκώσει» πυρετό από την περασμένη Παρασκευή και οι γονείς του το πήγαν στο νοσοκομείο.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το άτυχο κοριτσάκι «έσβησε» λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου. Εξετάζεται και το ενδεχόμενο, το παιδί να είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή του ΠΑΓΝΗ κ.Φανουργιάκη «το κορίτσι εισήχθη στην Παιδιατρική κλινική αλλά “βάρυνε” και εισήχθη αμέσως στην ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου καθώς η επιδείνωση της υγείας του ήταν γρήγορη. Εκεί έπεσαν πάνω του πολλές ειδικότητες γιατρών ωστόσο δυστυχώς μετά τα μεσάνυχτα το παιδί κατέληξε».

Τα ερωτήματα είναι πολλά για το τι μπορεί να οδήγησε στον τραγικό θάνατο της 5χρονης. Σύμφωνα με τον κ.Φανουργιάκη αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από εργαστήρια των Αθηνών και του ΠΑΓΝΗ, για πολλά παθογόνα. Τις απαντήσεις περιμένουν και οι γονείς του άτυχου κοριτσιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα