Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές σε οχήματα του υπουργείου Οικονομίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ- ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ- ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Oμάδα αγνώστων προκάλεσε μικροζημιές στα αυτοκίνητα του Ινστιτούτου Γεωλογικών Μελετών

Υλικές ζημιές προκάλεσαν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα άγνωστοι σε οχήματα, που ανήκουν στο υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ομάδα αγνώστων προκάλεσε μικροζημιές στα αυτοκίνητα του Ινστιτούτου Γεωλογικών Μελετών (ΙΓΜΕ), που υπάγεται στο υπουργείο, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στις οδούς Μοσκώφ και Φράγκων έναντι των Διοικητικών Δικαστηρίων. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν εντοπίστηκε εμπρηστικός μηχανισμός στα οχήματα.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής με επτά άντρες. Προανάκριση διενεργείται από την Κρατική Ασφάλεια. Εμπρησμοί σε κάδους τα ξημερώματα στον Εύοσμο.

Αρκετά περιστατικά εμπρησμών σε κάδους απορριμάτων καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, από τις 3:15 έως και τις 4:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε κάδους στις οδούς Ολυμπιάδος, Καζαντζάκη, Νεοχωρίου και Ανθοκήπων.

Το Ανακριτικό Τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας διενεργεί προανάκριση, για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Πηγή: 

thestival

SHARE:

24Media Network