Θεσσαλονίκη: Απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας ο πατέρας που κλειδώθηκε με τα παιδιά του στο αυτοκίνητο

Θεσσαλονίκη: Απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας ο πατέρας που κλειδώθηκε με τα παιδιά του στο αυτοκίνητο
424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Απόστρατος ο 62χρονος πατέρας που κλειδώθηκε στο αυτοκίνητό του με τα δύο παιδιά του, τα οποία εντοπίστηκαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας είναι ο 62χρονος πατέρας, ο οποίος, το βράδυ της Κυριακής (19/3), κλειδώθηκε στο αυτοκίνητό του με τα δύο παιδιά του, τα οποία βρέθηκαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Τα κίνητρα του 62χρονου παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 20:30 το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του Μελισσοχωρίου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, οι αστυνομικές αρχές δέχτηκαν καταγγελία από την πρώην σύζυγο του 62χρονου και έφτασαν άμεσα στο σημείο και έσπασαν το τζάμι, απεγκλωβίζοντας τα παιδιά και τον πατέρα από το όχημα.

Στο σημείο υπήρχε οσμή υγραερίου και τα παιδιά ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Τα δίδυμα παιδιά διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, χωρίς να διατρέχει κάποιο κίνδυνο η ζωή τους ενώ ο πατέρας διακομίστηκε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σημειώνεται ότι στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν δύο φιάλες υγραερίου ενώ διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Σε βάρος του 62χρονου σχηματίζεται δικογραφία, ενώ η προανάκριση διεξάγεται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα