Θεσσαλονίκη: Δείτε πού θα γίνουν σήμερα διακοπές υδροδότησης

Θεσσαλονίκη: Δείτε πού θα γίνουν σήμερα διακοπές υδροδότησης
Διακοπή της υδροδότησης για περιοχές της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε η ΕΥΑΘ Thestival

Αύριο θα αποκατασταθεί οριστικά το πρόβλημα στην υδροδότηση σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΥΔΑΘ

Παραμένουν σήμερα, για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, τα προβλήματα υδροδότησης στο Πολεοδομικό Συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Οι διακοπές υδροδότησης παρουσιάστηκαν την Τρίτη, ύστερα από την βλάβη στον κεντρικό αγωγό της Αραβησσού, που τροφοδοτεί με νερό τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, τα συνεργεία της δουλεύουν για την αποκατάσταση της βλάβης, με τις εργασίες να εκτιμάται πως θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι της Παρασκευής. “Ο τσιμεντένιος αγωγός διαμέτρου 1,65 μ. παρουσιάζει θραύση μεγάλου εύρους και θα αντικατασταθεί με χαλύβδινο αγωγό και τα απαραίτητα εξαρτήματα σύνδεσης. Θα προηγηθούν εργασίες προετοιμασίας του σκάμματος με τοποθέτηση πασσαλοσανίδων, απομάκρυνση του σπασμένου τμήματος όπως και των υλικών που προέκυψαν από την εκσκαφή. Η προετοιμασία αυτή πριν από την αντικατάσταση δικαιολογεί και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, για τη σύντμηση του οποίου θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια” διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, λόγω των συνεχιζόμενων εργασιών αποκατάστασης της διαρροής στον κεντρικό αγωγό υδροδότησης της πόλης διατομής Φ1650 θα υπάρξει σήμερα διακοπή υδροδότησης από τις 10.00 έως τις 20.00 στις παρακάτω περιοχές:

  • Ωραιόκαστρο του Δήμου Ωραιοκάστρου
  • Ευκαρπία του Δήμου Π. Μελά
  • Πεύκα του Δήμου Νεάπολης – Συκεών
  • Μετέωρα του Δήμου Π. Μελά
  • Πολίχνη του Δήμου Π. Μελά
  • Εύοσμος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Στις υπόλοιπες περιοχές του Πολεοδομικού Συγκροτήματος, όπως σημειώνει η ΕΥΑΘ, θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν προβλήματα υδροδότησης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Σημειώνεται πως τα προβλήματα στην υδροδότηση εμφανίζονται από την περασμένη Τρίτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα