Θεσσαλονίκη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην 31χρονη που μαχαίρωσε τον σύζυγό της

Θεσσαλονίκη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην 31χρονη που μαχαίρωσε τον σύζυγό της
Περιπολικό της Αστυνομίας (Αρχείο) Eurokinissi / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων ασκήθηκε σε βάρος της 31χρονης η οποία τραυμάτισε με μαχαίρι τον σύζυγό της στη Βόλβη μετά από διένεξη.

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων ασκήθηκε εις βάρος της 31χρονη, η οποία μαχαίρωσε τον 33χρονο σύζυγό της, στη Θεσσαλονίκη μετά από τσακωμό.

Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.

Ο δικηγόρος του θύματος, Θοδωρής Καραγιάννης, μεταξύ άλλων, μιλώντας στο grtimes.gr, δήλωσε τα εξής: “Ο εντολέας μου δέχτηκε επίθεση από τη σύζυγό του, με άμεσο στόχο τη θανάτωσή του. Αυτό προκύπτει και από τον τρόπο της επίθεσης, από το μαχαίρι που χρησιμοποίησε και από το γεγονός ότι τον μαχαίρωσε απευθείας στη καρδιά. Προκύπτει επίσης από μαρτυρικές καταθέσεις, ότι μετά την μαχαίρια συνέχισε να προσπαθεί να τον εξοντώσει, κυριολεκτικά. Επίσης προκύπτει ότι από τις συνομιλίες που είχε τις προηγούμενες ώρες, ότι το είχε προσχεδιασμένο. Άρα μιλάμε για μια απόπειρα ανθρωποκτονίας που δεν είναι τετελεσμένη καθαρά από εξωγενείς παράγοντες”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα