Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για ξυλοδαρμό μαθήτριας από ανήλικες

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για ξυλοδαρμό μαθήτριας από ανήλικες
Ξυλοδαρμός μαθήτριας από ανήλικα κορίτσια glomex

Παρέμβαση εισαγγελέα για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης μετά το βίντεο ντοκουμέντο από τη σοκαριστική υπόθεση ξυλοδαρμού μαθήτριας από ανήλικα κορίτσια στη Θεσσαλονίκη. Σκληρές εικόνες.

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και εμφανίζει μαθήτρια να πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ανήλικα κορίτσια, στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, που μετέδωσε πλάνα από τον ξυλοδαρμό της ανήλικης, η μητέρα της μαθήτριας αναφέρθηκε στον εφιάλτη που βιώνει η κόρη της λόγω μιας συμμορίας ανηλίκων κοριτσιών, οι οποίες, όπως είπε, σκορπούν τον τρόμο και σε άλλα νεαρά κορίτσια.

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης, ύστερα από εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δημήτρη Σμυρνή, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Τα αδικήματα που τίθενται προς διερεύνηση, σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, είναι αυτά της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση και της συμμετοχής σε αυτή (σ.σ. εκτός από τις φυσικές δράστιδες εμφανίζονται άλλα άτομα να παρακολουθούν τον ξυλοδαρμό), όπως επίσης της καταχώρησης και αποθήκευσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα καθώς το περιστατικό φαίνεται να καταγράφεται με κινητό τηλέφωνο.

Η μητέρα της 14χρονης παθούσας καταγγέλλει ότι η κόρη της έχει πέσει κατ’ επανάληψη θύμα ξυλοδαρμού από τα ίδια ανήλικα κορίτσια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα