Θεσσαλονίκη: Επαγγελματίες απαγωγείς “βλέπει” πίσω απο την εξαφάνιση της 10χρονης ο αδερφός της

Θεσσαλονίκη: Επαγγελματίες απαγωγείς “βλέπει” πίσω απο την εξαφάνιση της 10χρονης ο αδερφός της
MotionTeam

"Η Μαρκέλλα δεν θα πήγαινε σε κάποιον για μια καραμέλα", λέει ο αδερφός της. Η μαρτυρία για τη γυναίκα με τα κόκκινα μαλλιά.

Αγωνία για την 10χρονη Μαρκέλλα που εξαφανίστηκε καθώς επέτρεφε από το σχολείο στην Τούμπα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της παραμένουν άκαρπες με την οικογένειά της να δηλώνει άγνοια για το πού μπορεί να βρίσκεται το παιδί τους.

Σύμφωνα με το seleo.gr, ο αδερφός της 10χρονης, Χρήστος Βεράμης τόνισε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει επικοινωνήσει κάποιος μαζί τους.

Όταν ρωτήθηκε εάν υπάρχει περίπτωση να κρύβεται κάποιο συγγενικό πρόσωπο πίσω από την εξαφάνιση της τόνισε ότι «Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Όποιος είπε κάτι τέτοιο, θα μηνυθεί». Παράλληλα, εξήγησε ότι ως οικογένεια δεν έχουν αντιπαλότητες, “είμαστε αγαπημένοι”, είπε.

Ο ίδιος εκτιμά πως πίσω από την εξαφάνιση της 10χρονης είναι «επαγγελματίες απαγωγείς» και πρόσθεσε ότι «Η Μαρκέλλα είναι ένα παιδί το οποίο δεν θα πήγαινε σε κάποιον για μια καραμέλα».

Σύμφωνα με τη μαρυρία του συμμαθητή της με τον οποίο επέστρεφαν μαζί από το σχολέιο, μια γυναίκα με κόκκινα κοντά μαλλιά, τη φώναξε με το όνομά της, την πλησίασε, συνομίλησαν και το κορίτσι την ακολούθησε.

Την εξαφάνισή της γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού», σύμφωνα με την οποία το ανήλικο κορίτσι έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 μ. και βάρος 46 κιλά. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μαύρο κολάν, καφέ κοντομάνικη μπλούζα, μαύρα παπούτσια, ενώ κουβαλούσε γαλάζια σχολική τσάντα με λουλούδια.

Στην ίδια ανακοίνωση απευθύνεται έκκληση σε οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία για την υπόθεση να επικοινωνήσει με το «Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα