Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα – Δύο ηλικιωμένοι νεκροί

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα – Δύο ηλικιωμένοι νεκροί
Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης MotionTeam

Πρώτα εντοπίστηκε η ηλικιωμένη σε έναν βοηθητικό χώρο της κουζίνας με εγκαύματα σε όλο της το σώμα και ύστερα στο σαλόνι, εντελώς απανθρακωμένος ο σύζυγός της

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε διαμέρισμα 5ου ορόφου πολυκατοικίας, στη συμβολή των οδών Απέλλου και Σβώλου στη Θεσσαλονίκη.

Οι ένοικοι της υπόλοιπης πολυκατοικίας δεν γνώριζαν αν το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε καταφέρει να απομακρυνθεί εγκαίρως από το διαμέρισμα, ενώ η φωτιά επεκτάθηκε πολύ γρήγορα σε όλο το διαμέρισμα με αποτέλεσμα να γίνει εξαιρετικά δύσκολη η πρόσβαση των αντρών της Πυροσβεστικής.

Όταν τελικά κατάφεραν να σπάσουν την πόρτα και να μπουν στο εσωτερικό του διαμερίσματος και πριν καν ελεγχθεί πλήρως η φωτιά, εντόπισαν πρώτα νεκρή την 77χρονη σε βοηθητικό χώρο της κουζίνας και με εγκαύματα σε όλο της το σώμα.

Μετά από λίγο οι πυροσβέστες εντόπισαν πλήρως απανθρακωμένο και τον 78χρονο σύζυγό της στο σαλόνι, απ’ όπου ενδεχομένως και να έχει ξεσπάσει η πυρκαγιά.

Στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ την έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδία, θα την αναλάβει το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης MotionTeam

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα