Θεσσαλονίκη: Νεκρός στο τροχαίο με τους μετανάστες και ο Γεωργιανός διακινητής

Θεσσαλονίκη: Νεκρός στο τροχαίο με τους μετανάστες και ο Γεωργιανός διακινητής
thestival.gr

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης μεταξύ των δύο αυτοκινήτων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο δυστύχημα, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 33χρονου Γεωργιανού διακινητή μεταναστών, δύο επιβαινόντων μεταναστών καθώς και ο τραυματισμός τόσο των υπολοίπων 11 επιβαινόντων σε αυτό όσο και του Έλληνα οδηγού του άλλου οχήματος

Βραδινές ώρες χθες, στην Επαρχιακή Οδό Κολχικού – Σοχού (με κατεύθυνση προς τον οικισμό Λοφίσκο), στη Θεσσαλονίκη, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος Γεωργιανός συγκρούσθηκε με αντίθετα κινούμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό 34χρονο Έλληνα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 33χρονου Γεωργιανού διακινητή μεταναστών, δύο επιβαινόντων μεταναστών καθώς και ο τραυματισμός τόσο των υπολοίπων 11 επιβαινόντων σε αυτό όσο και του Έλληνα οδηγού του άλλου οχήματος. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της πόλης για παροχή πρώτων βοηθειών.

Στο πλαίσιο της έρευνας που ακολούθησε από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, προέκυψε ότι, ο 33χρονος Γεωργιανός οδηγός του πρώτου οχήματος μετέφερε 13 άτομα που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Λητής και το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, εξαιτίας αρμοδιότητας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα