Θεσσαλονίκη: Πιθανόν αυτοχειρία ο θάνατος της φλεγόμενης γυναίκας

Θεσσαλονίκη: Πιθανόν αυτοχειρία ο θάνατος της φλεγόμενης γυναίκας

Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Τρίτης μία γυναίκα 36 ετών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε να καίγεται σε πρασιά πολυκατοικίας. Οι μαρτυρίες.

Πιθανότατα αυτοχειρία ήταν ο θάνατος της 36χρονης γυναίκας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το σώμα της εντοπίστηκε να καίγεται σε πρασιά πολυκατοικίας το πρωί της Τρίτης. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη 1 το μεσημέρι, στην οδό Εγνατία, στο ύψος της εκκλησίας του Αγ. Αθανασίου και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η 36χρονη με καταγωγή από τη Γεωργία, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και έπεσε φλεγόμενη από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας.

ADVERTISING

Για την ώρα οι ακριβείς συνθήκες που έγινε το συμβάν δεν έχουν εξακριβωθεί. Εξετάζεται μάλιστα το ενδεχόμενο η γυναίκα να χτύπησε σε καλώδια της ΔΕΗ και εξ ου να άρπαξε φωτιά.

Οι μαρτυρίες

«Βγήκε ένας κύριος ο οποίος μένει πίσω στην πρασιά, άκουσε έναν θόρυβο πτώσης βαρύ αντικειμένου με διαφορά χτυπήματα, χωρίς ωστόσο να ακουστεί κάποια έκρηξη από γκαζάκι, κουζίνα, αέριο κλπ» δήλωσε. «Το μόνο που είδε είναι να κείτεται στην πρασιά μια άμορφη ανθρώπινη μάζα, η οποία έβγαζε καπνό» είπε στο grtimes.gr.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αστυνομία έτυχε να είναι κοντά στο σημείο καθώς πραγματοποιούσε εκείνη την ώρα άλλο έλεγχο σε στάση λεωφορείου. «Βγήκαν κάποιοι μάστορες οι οποίοι ήταν στην οικοδομή, άκουσαν τον θόρυβο, είδαν το πτώμα και ειδοποίησαν την αστυνομία από το μπαλκόνι. Εκείνοι έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν την φωτιά από το σώμα, χωρίς να προλάβουν κάτι άλλο» πρόσθεσε.

«Άκουσα έναν θόρυβο λες και γκρεμιζόταν μπαλκόνι. Βγαίνω και κοιτάζω κάτω. Βλέπω ένα πτώμα, που σιγόκαιγε, είχε φωτιά κι έβγαιναν καπνοί», είπε χαρακτηριστικά άλλος αυτόπτης μάρτυρας και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να καταλάβω αν επρόκειτο για άνδρα ή γυναίκα».

Σημειώνεται, πως σύμφωνα με άλλη μάρτυρα που είδε το πτώμα, είπε πως τής φάνηκε πως πρόκειται για άντρα, ο οποίος δεν είχε ίχνη φωτιάς και πιθανότητα έπεσε από τον τέταρτο όροφο της οικοδομής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θεσσαλονίκη

24Media Network