Θεσσαλονίκη: Πώς μαχαιρώθηκε η 27χρονη λόγω ερωτικής αντιζηλίας – Είχαν κλείσει ραντεβού

Θεσσαλονίκη: Πώς μαχαιρώθηκε η 27χρονη λόγω ερωτικής αντιζηλίας – Είχαν κλείσει ραντεβού
Η 25χρονη δράστιδα VORIA

Ο αδερφός της 25χρονης, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Πυλαία, δήλωσε πως ο σύζυγος της αδελφής του κάλεσε και τις δύο γυναίκες να συναντηθούν.

Ένα προγραμματισμένο ραντεβού φαίνεται να οδήγησε στο αιματηρό επεισόδιο μεταξύ δυο γυναικών στην Πυλαία. Η 25χρονη γυναίκα που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και εν συνεχεία στον ανακριτή. Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και του παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με τους συγγενείς της, το απόγευμα της Τετάρτης οι δυο γυναίκες είχαν ραντεβού για να μιλήσουν μαζί με τον άντρα που φέρεται να διατηρεί σχέση και με τις δυο, ενώ με την 25χρονη έχουν δυο παιδιά. Όπως λέει ο αδελφός της 25χρονης κατηγορούμενης στο makthes.gr, ο σύζυγός της τις κάλεσε στην πλατεία της Πυλαίας για να μιλήσουν και τελικά τις άφησε μόνες τους και έφυγε.

«Χθες ο άντρας της αδελφής μου τις κάλεσε και τις δύο για να συναντηθούν και να μιλήσουν για όλα. Βρέθηκαν στην Πυλαία κοντά στο σπίτι της 27χρονης και στη συνέχεια αυτός έφυγε και τις άφησε μόνες. Κουβέντα στη κουβέντα τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο και μαλώσανε. Δεν είχε σκοπό να το κάνει αυτό η αδελφή μου. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Είναι θύματα και τα δύο κορίτσια» λέει ο αδελφός της κατηγορούμενης.

Όπως λέει η πλευρά της 25χρονης, όλοι γνώριζαν για αυτή την παράλληλη σχέση και συχνά υπήρχαν προβλήματα. «Η κόρη μου είναι παντρεμένη με δύο παιδιά. Αυτή η κοπέλα διατηρούσε για χρόνια σχέση με τον άντρα της κόρης μου. Να φανταστείτε δύο μέρες έμενε στο σπίτι του και ένα μήνα μαζί με την 27χρονη. Το ήξεραν όλοι, όμως τις κορόιδευε και τις δύο» λέει η μητέρα της κατηγορούμενης.

Η μητέρα της 25χρονης τονίζει ότι η κόρη της δεν είχε σκοπό ποτέ να την σκοτώσει. «Δεν ξέρω τι έγινε χθες και ξέφυγε, όμως η κόρη μου δεν φταίει» αναφέρει.

Την ίδια ώρα, η 27χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Παπαγεωργίου και πλέον βρίσκεται εκτός κινδύνου. Μέσα από το νοσοκομείο, τα πρώτα λόγια που λέει είναι ότι «εγώ πήγαινα στην αδελφή μου και με ακολούθησε και με χτύπησε από πίσω».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα