Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για την Πέμπτη πήρε ο δράστης της φονικής ληστείας- “Εκπυρσοκρότησε το όπλο”

Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για την Πέμπτη πήρε ο δράστης της φονικής ληστείας- “Εκπυρσοκρότησε το όπλο”
Προθεσμία για την Πέμπτη πήρε ο δράστης της φονικής ληστείας InTime

Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, ληστεία, οπλοφορία και οπλοχρησία έχει ασκηθεί στον 27χρονο δράστη που σκότωσε τον υπάλληλο του ψιλικατζίδικου στη φονική ληστεία της Τούμπας. Τι υποστήριξε.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη ζήτησε από τον 4ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης ο 27χρονος που κατηγορείται για τη φονική ληστεία, με θύμα 44χρονο υπάλληλο καταστήματος ψιλικών, στην οδό Γρ. Λαμπράκη, στην Τούμπα.

Ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος, διά του συνηγόρου του, υποστήριξε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο δόλο κι ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε πάνω στην πάλη που είχε με τον άτυχο υπάλληλο, ενώ τόνισε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. “Πήγα να τον χτυπήσω και εκπυρσοκρότησε το όπλο”, υποστήριξε μεταξύ άλλων.

Εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, ληστεία, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Για την ίδια μέρα έλαβε προθεσμία να απολογηθεί κι ο 35χρονος Έλληνας συγκατηγορούμενός του, που διώκεται για συνέργεια στη ληστεία και κατοχή ναρκωτικών (κάνναβη).

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για έναν 27χρονο Αλβανό, ο οποίος συνελήφθη μέσα στο σπίτι του από και κρυβόταν, για να ομολογήσει στη συνέχεια τις πράξεις του, μαζί με τον 35χρονο Έλληνα συνεργό του, ο οποίος είχε ρόλο τσιλιαδόρου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα