Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια οι 7 ανήλικοι που φέρονται να ασέλγησαν σε 14χρονη

Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια οι 7 ανήλικοι που φέρονται να ασέλγησαν σε 14χρονη
Στα δικαστήρια οι 7 ανήλικοι που φέρονται να ασέλγησαν σε 14χρονη GR TIMES

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκαν οι επτά ανήλικοι που φέρονται να ασέλγησαν σε βάρος 14χρονης μαθήτριας σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην Περαία Θεσσαλονίκης. Τους έχει απαγγελθεί κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος.

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκαν το πρωί της Δευτέρας οι επτά ανήλικοι, ηλικίας από 13 έως 16 ετών, οι οποίοι φέρονται να προχώρησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονη μαθήτριας της Γ’ Γυμνασίου σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Θυμίζουμε ότι οι ανήλικοι συνελήφθησαν έπειτα από την καταγγελία της μαθήτριας και μέχρι σήμερα ήταν κρατούμενοι, σύμφωνα με το GR Times.

Στα δικαστήρια οι 7 ανήλικοι που φέρονται να ασέλγησαν σε 14χρονη GR TIMES

Οι πρώτοι τέσσερις έφτασαν στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης λίγο πριν τις 9 το πρωί και λίγο αργότερα μεταφέρθηκαν και οι υπόλοιποι τρεις οι οποίοι πέρασαν την πύλη με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, φορώντας καπέλα και κουκούλα, συνοδευόμενοι από άνδρες της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με την 14χρονη, το καταγγελλόμενο περιστατικό συνέβη όταν η ίδια μετέβη σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην Περαία, όπου βρισκόταν ένας συνομήλικός της με έξι ακόμη φίλους του. Μετά την καταγγελία στην αστυνομία ακολούθησε η σύλληψη των επτά ανήλικων αγοριών.

Την Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης η οποία τους απήγγειλε κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος και κατόπιν τους παρέπεμψε να απολογηθούν στην ανακρίτρια από την οποία πήραν προθεσμία.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα