Θεσσαλονίκη: Στιγμές τρόμου για 16χρονο – Τον κρατούσαν αιχμάλωτο σε παράγκα

Θεσσαλονίκη: Στιγμές τρόμου για 16χρονο – Τον κρατούσαν αιχμάλωτο σε παράγκα
Φωτογραφία αρχείου MotionTeam

Δύο άνδρες επιβίβασαν την Παρασκευή με την βία, έναν 16χρονο σε όχημα και τον οδήγησαν σε παράπηγμα στον δήμο Βόλβης από όπου κατάφερε να δραπετεύσει.

Δύο άνδρες κρατούσαν ένα 16χρονο αγόρι φυλακισμένο σε παράγκα, από την οποία όμως κατάφερε να ξεφύγει και να καταγγείλλει το περιστατικό.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση χθες το πρωί, αστυνομικοί συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς άνδρες -ηλικίας 49 και 30 ετών. Σύμφωνα με την καταγγελία  του 16χρονου αλλοδαπού, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, στα Λαγκαδίκια, δύο άγνωστα -προς αυτόν- άτομα τον προσέγγισαν και τον επιβίβασαν με τη βία σε αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια τον οδήγησαν σε παράπηγμα που βρισκόταν σε χωριό του Δήμου Βόλβης, όπου θα τον κρατούσαν, χωρίς τη θέλησή του, μέχρι συγγενικά του πρόσωπα να καταβάλουν χρηματικό ποσό προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος.

Ο 16χρονος κατάφερε την επόμενη μέρα να διαφύγει και να μεταβεί σε αστυνομικό κατάστημα όπου κατήγγειλε το συμβάν. Σε βάρος των δύο συλληφθέντων  αλλά και δύο ακόμη σύνεργων τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου κατά συναυτουργία, συμμορία και παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα