Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες – Χτυπούσε τους γονείς πριν τον πυροβολήσει ο πατέρας

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες – Χτυπούσε τους γονείς πριν τον πυροβολήσει ο πατέρας

Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον γιό του ο οποίος ήταν τοξικοεξαρτημένος, μετά την επίθεση του νεαρού στους γονείς του. Οι μαρτυρίες από τους γείτονες.

Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες από την οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Πυλαιώτικα, όπου πατέρας πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον γιο του. Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και περιέγραψε πώς έφθασε ο πατέρας στο φονικό.

“Μίλησα με τον πατέρα, είπε ότι έγινε αυτό που φοβόταν, γιατί γινόταν συχνά αυτό το πράγμα, τι να πω, ότι ήταν κοινό μυστικό; Υπήρχε πρόβλημα εδώ και χρόνια, ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση που περνούσε ο άνθρωπος μέσα στο σπίτι. Δεν ήμουν μέσα δεν γνωρίζω ακριβώς τα πράγματα, αλλά ξέρω ότι δημιουργούσε πρόβλημα το θύμα στην οικογένεια, αυτό συμβαίνει χρόνια, δεν είναι τώρα, είναι μια δεκαετία, μπορεί και παραπάνω, υπήρχαν καυγάδες. Έπαθα σοκ όταν είδα τον Αλέκο, από το ξύλο που έφαγε, πρέπει να τον έδερνε πάνω από είκοσι λεπτά, μισή ώρα για να τον κάνει έτσι.

Ένας άνθρωπος δεν γίνεται το πρόσωπό του έτσι με δυο χτυπήματα και τρία. Πρέπει να έφαγε πολύ ξύλο. Και δεν ξέρω τι έγινε και με τη σύζυγο μέσα, αν χτύπησε τη σύζυγο, απ’ ό,τι ξέρω ήταν και η αδερφή του και το εγγονάκι του το μικρό, δεν ξέρω τι έχει γίνει ακριβώς. Δεν ξέρω αν το παιδί ήταν παρόν αλλά ξέρω ότι ήταν και η κόρη του μαζί έχει ένα κοριτσάκι μικρό, γιατί ήταν και παππούς και την είχε και αδυναμία την εγγονή του πολύ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα