Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με τη γυναίκα που απειλεί να αυτοκτονήσει – Ειδικό στρώμα έστησε η Πυροσβεστική

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με τη γυναίκα που απειλεί να αυτοκτονήσει – Ειδικό στρώμα έστησε η Πυροσβεστική
Γυναίκα απειλεί να πέσει από πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη Voria

Εξακολουθεί να βρίσκεται στον 7ο όροφο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη η γυναίκα που απειλεί να πέσει. Είναι αμετάπειστη στο να κατέβει.

Σε θρίλερ εξελίσσεται το συμβάν με τη γυναίκα που από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (26/03) έχει ανέβει στον 7ο όροφο νεοαναγειρόμενης οικοδομής στο Ντεπώ στην ανατολική Θεσσαλονίκη και απειλεί να πέσει στο κενό.

Μετά από πολλές ώρες και παρά τις προσπάθειες των διαπραγματευτών της ΕΛΑΣ η γυναίκα βρίσκεται ακόμη στον 7ο όροφο και είναι αμετάπειστη στο να κατέβει, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που προχώρησε σε αυτή την ενέργεια.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, όπως αναφέρει το voria.gr, η πυροσβεστική υπηρεσία μετέφερε στο σημείο το ειδικό στρώμα σε περίπτωση που η γυναίκα επιχειρήσει να κάνει βουτιά από τον 7ο όροφο όπου βρίσκεται.

Η γυναίκα προκάλεσε την κινητοποίηση των αρχών στη Θεσσαλονίκη, όταν το μεσημέρι της Κυριακής ανέβηκε στην ταράτσα επταώροφης οικοδομής στην οδό Γαβριηλίδη, στην περιοχή του Ντεπώ απειλώντας να πέσει.

Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της αστυνομίας, διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ και ένας ψυχολόγος προσπαθώντας να την μεταπείσουν και να την κατεβάσουν, όμως μάταια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό για ποιο λόγο ανέβηκε η γυναίκα στην ταράτσα της οικοδομής και γιατί θέλει να πηδήξει στο κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατοίκου της γειτονιάς η γυναίκα που απειλεί να αυτοκτονήσει είναι η αρχιτέκτων της οικοδομής.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα