Θεσσαλονίκη: Τον πυροβόλησε στο στήθος για δύο μέτρα γης

Αστυνομικοί μεταφέρουν τα ευρήματα από το σπίτι του δράστη μετά την δολοφονία του 69χρονου αδελφού του την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017, στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 69χρονος πήγε με την 71χρονη γυναίκα του, στο πατρικό τους σπίτι που διαμένει ο 66χρονος αδερφός του, για να διαμαρτυρηθούν για ένα εξώδικο που τους έστειλε, λόγω περιουσιακών διαφορών. Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός στην αυλή της οικίας, ενώ η κατάσταση πήρε άσχημη τροπή όταν ο 66χρονος πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε τον συνταξιούχο Λιμενικό αδερφό του. Ο 69χρονος έδωσε ολιγόωρη μάχη να κρατηθεί στην ζωή, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Από το συμβάν τραυματίστηκε και η 71χρονη, η οποία νοσηλεύεται στο  Νοσοκομείο Τρικάλων εκτός κινδύνου.
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
Αστυνομικοί μεταφέρουν τα ευρήματα από το σπίτι του δράστη μετά την δολοφονία του 69χρονου αδελφού του την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017, στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 69χρονος πήγε με την 71χρονη γυναίκα του, στο πατρικό τους σπίτι που διαμένει ο 66χρονος αδερφός του, για να διαμαρτυρηθούν για ένα εξώδικο που τους έστειλε, λόγω περιουσιακών διαφορών. Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός στην αυλή της οικίας, ενώ η κατάσταση πήρε άσχημη τροπή όταν ο 66χρονος πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε τον συνταξιούχο Λιμενικό αδερφό του. Ο 69χρονος έδωσε ολιγόωρη μάχη να κρατηθεί στην ζωή, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Από το συμβάν τραυματίστηκε και η 71χρονη, η οποία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Τρικάλων εκτός κινδύνου. (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Οικοπεδικές διαφορές μεταξύ γειτόνων η αιτία για το αιματηρό επεισόδιο στη Νέα Μαγνησία, κατά το οποίο 74χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα 73χρονο

Οικοπεδικές διαφορές φαίνεται ότι αποτέλεσαν την αιτία για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ δύο γειτόνων στη Νέα Μαγνησία, δυτικά της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για έναν 74χρονο κι έναν 73χρονο, οι οποίοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, βρίσκονταν εδώ και καιρό σε διαμάχη, για την επίλυση της οποία είχαν προσφύγει και στη Δικαιοσύνη.

Η μεταξύ τους κόντρα κορυφώθηκε το πρωί της Τετάρτης, όταν, κατόπιν λεκτικής αντιπαράθεσης, ο 74χρονος πυροβόλησε, τουλάχιστον δύο φορές, με κυνηγετική καραμπίνα τον 73χρονο γείτονά του, με συνέπεια να τον τραυματίσει σοβαρά στον θώρακα και στο χέρι. Στη συνέχεια, ο δράστης φέρεται να επιχείρησε να αυτοκτονήσει και αυτοτραυματίστηκε ελαφρά με μαχαίρι.

Δράστης και θύμα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου", όπου νοσηλεύονται, ο πρώτος φρουρούμενους από αστυνομικούς.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αιματηρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη: Τον πυροβόλησε με καραμπίνα και επιχείρησε να αυτοκτονήσει

SHARE:

24Media Network