Θεσσαλονίκη: Βγήκε από τη ΜΕΘ η εθελόντρια ερπετολόγος που τη δάγκωσε οχιά

Θεσσαλονίκη: Βγήκε από τη ΜΕΘ η εθελόντρια ερπετολόγος που τη δάγκωσε οχιά
Νοσοκομείο "Παπανικολάου" INTIME

Αποσωληνώθηκε η εθελόντρια που δέχθηκε δάγκωμα από οχιά όταν κλήθηκε να αντιμετωπίσει περιστατικό σε σχολείο της Θεσσαλονίκης. Η κατάσταση της υγείας της.

Εκτός ΜΕΘ βρίσκεται πλέον η εθελόντρια που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά από δήγμα οχιάς που δέχτηκε την περασμένη Παρασκευή (26/05), σε σχολείο της Θεσσαλονίκης.

Η εθελόντρια μεταφέρθηκε στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου. σύμφωνα με την συντονίστρια – διευθύντρια της Α ΜΕΘ Μηλίτσα Μπιτζάνη που μίλησε στην ΕΡΤ, η ασθενής είναι σε αυτόματη αναπνοή (δηλαδή αναπνέει μονή της χωρίς μηχανική υποστήριξη), καλό επίπεδο επαφής και άριστη συνεργασία.

Η εθελόντρια – ερπετολόγος έπαθε αναφυλακτικό σοκ από το δάγκωμα της οχιάς, το οποίο μάλιστα σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, χτύπησε το κεντρικό νευρικό της σύστημα.

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα κλήθηκε να αντιμετωπίσει το περιστατικό στο 30ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης. Στην προσπάθεια της να απομακρύνει την οχιά, τη δάγκωσε. Αρχικά στο σημείο κατέφθασαν δύο μοτοσικλετιστές του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια έσπευσε ασθενοφόρο ο γιατρός του οποίου λόγω της επιδείνωσης που παρουσίασε, προχώρησε στη διασωλήνωσή της.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα