Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την επεισοδιακή ληστεία στην Ευκαρπία – Στον ανακριτή οι συλληφθέντες

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την επεισοδιακή ληστεία στην Ευκαρπία – Στον ανακριτή οι συλληφθέντες
Στιγμιότυπο από τη ληστεία στη Θεσσαλονίκη GLOMEX

Καρέ-καρέ οι κινήσεις των δραστών στην κινηματογραφική ληστεία σε επιχείρηση στην Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης. Θα απολογηθούν την επόμενη βδομάδα οι συλληφθέντες.

Τις κινήσεις των δραστών της επεισοδιακής ληστείας σε επιχείρηση ειδών συσκευασίας, στην περιοχή της Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το OPEN, αποτυπώνεται η εισβολή ενός εκ των δραστών στην επιχείρηση και η προσπάθειά του να αρπάξει τα χρήματα από το ταμείο. Ο 45χρονος ιδιοκτήτης τον αντιλήφθηκε και ήρθε σε συμπλοκή μαζί του.

Τότε ο δράστης βγήκε έξω τρέχοντας και μπήκε σε αυτοκίνητο όπου τον ανέμενε ο συνεργός του, όμως τους ακολούθησε τρέχοντας και ο ιδιοκτήτης, ο οποίος επίσης τρέχοντας, μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό τους, την στιγμή που διέφευγαν από το σημείο.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Στον ανακριτή οι συλληφθέντες

Σε ανακριτή παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν οι δύο συλληφθέντες για τη ληστεία στην Ευκαρπία. Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για ληστρική κλοπή κατά συναυτουργία και, κατά περίπτωση, για παράνομη κατακράτηση, απειλή, επικίνδυνες και απλές σωματικές βλάβες.

Οι δύο άντρες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την επόμενη εβδομάδα και μέχρι τότε κρατούνται.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα