Θήβα: Νέα έφοδος της αστυνομίας στον καταυλισμό των Ρομά στο Πυρί

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΛΗΣΤΕΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΛΗΣΤΕΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) MOTIONTEAM

Κατά τη διάρκεια της νέας αστυνομικής επιχείρησης στον καταυλισμό των Ρομά στο Πυρί Θήβας πραγματοποιήθηκαν τρεις συλλήψεις και 28 προσαγωγές

Αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στον οικισμό του Πυρίου Θηβών, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Φθιώτιδας και Ευβοίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε συνολικά 74 άτομα και 15 οχήματα, βεβαιώθηκαν 12 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ διενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες σε 5 οικίες.

Επίσης, προσήχθησαν 28 άτομα και συνελήφθησαν τρία άτομα (δύο άνδρες και μία γυναίκα), για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις, κατά περίπτωση, για κλοπές και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως. Σε σχετική της ανακοίνωση, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει, ότι «οι δράσεις αυτές αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εξαρθρώθηκε συμμορία για πλήθος ληστειών ύστερα από την έφοδο στον καταυλισμό Ρομά της Θήβας

Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στον καταυλισμό Ρομά στο Πυρί Θήβας

SHARE:

24Media Network