Εξαφάνιση Natalie Christopher: “Χτενίζουν” την Ικαρία με θερμική κάμερα

Εξαφάνιση Natalie Christopher: “Χτενίζουν” την Ικαρία με θερμική κάμερα

Όλα τα σενάρια είναι πλέον ανοιχτά στην εξαφάνιση της 35χρονης Natalie Christopher. Ενεργοποιήθηκε εκ νέου το κινητό της τηλέφωνο, ενώ μαρτυρίες έδωσαν μια ακόμη διάσταση στο θρίλερ.

Ελικόπτερο της ΕΛΑΣ με ειδική θερμική κάμερα και πλήθος ανδρών ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή την Ικαρία και τα τελευταία σημεία που φέρεται να βρέθηκε η 35χρονη Natalie Christopher. Η Ικαρία είναι στο πόδι με τα νέα στοιχεία να διαδέχονται το ένα το άλλο. Τα ίχνη της χάθηκαν από την Ικαρία ενώ έκανε διακοπές με τον Κύπριο σύντροφό της, τη Δευτέρα. Νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως, δεν έχουν φέρει ακόμη αποτελέσματα.

Ο ΣΚΑΪ, μετέδωσε ότι το κινητό της τηλέφωνο ενεργοποιήθηκε, προκαλώντας έκπληξη στους αστυνομικούς, ενώ απεστάλησαν και δύο μηνύματα τα οποία παραμένουν αναπάντητα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, άγνωστο είναι αν το κινητό άνοιξε η ίδια ή κάποιος άλλος.

Ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, μιλώντας στο κυπριακό ΣΙΓΜΑ δεν διέψευσε το παραπάνω ρεπορτάζ, τονίζοντας ότι όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά.


Από την πλευρά του το Sigmalive μετέδωσε ότι το κινητό της 35χρονης έδωσε στίγματα από νέα περιοχή.

Πάντως δεν αποκλείεται το κινητό τηλέφωνο να επανενεργοποιήθηκε και να ήταν σε περιοχή που δεν έπιανε σήμα, ενώ σύμφωνα με τις αρχές όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά στις έρευνες είναι ανοιχτά.

Οι έρευνες έχουν εντατικοποιηθεί σε διαδρομές πέριξ του δωματίου που η 35χρονη είναι νοικιάσει για τη διαμονή της με τον Κύπριο φίλο της, ενώ όπως μεταδίδει και το ΚΥΠΕ, σε αυτές συμμετέχει από το απόγευμα της Τρίτης και δεύτερο ελικόπτερο. Αστυνομικές αρχές τονίζουν ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και η χθεσινή αποκάλυψη ότι εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος στο μαξιλάρι της γυναίκας. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, μιλώντας στο SigmaLive επιβεβαίωσε το γεγονός. Σύμφωνα πάντως με το σύντροφο της 35χρονης, πρόκειται για αίμα από την μύτη της, καθώς το βράδυ πριν από την εξαφάνισή της έπαθε ρινορραγία και μάλιστα πήγε και στο μπάνιο προκειμένου να καθαρίσει από το αίμα την μύτη της με χαρτομάντιλα.

Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί ότι ο Κύπριος σύντροφος της κοπέλας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ζήτησε να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, ώστε να βρεθεί το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου το οποίο ήταν ανοιχτό.

«Χρειάζομαι από την Google και το Facebook να αποκαλύψουν την τοποθεσία του κινητού της κοπέλας. Το κινητό της είναι ανοιχτό για περισσότερες από 24 ώρες και αδυνατούμε να βρούμε την ακριβή της τοποθεσία. Σταματήσαμε να την καλούμε για να κρατήσει η μπαταρία» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Την υπόθεση περιπλέκει ακόμη περισσότερο αναφορά καμαριέρας του ξενοδοχείου, ότι άκουσε φωνές το προηγούμενο βράδυ:

«Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο βράδυ. Σε έλεγχο μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα