Θρίλερ στην Κεφαλονιά: Αγνοείται σκάφος με τέσσερις επιβαίνοντες

Θρίλερ στην Κεφαλονιά: Αγνοείται σκάφος με τέσσερις επιβαίνοντες
Έρευνες από το Λιμενικό Σώμα. Φωτό αρχείου. Eurokinissi

Σκάφη του Λιμενικού χτενίζουν την θαλάσσια περιοχή της Κεφαλονιάς προκειμένου να εντοπίσουν σκάφος που νοίκιασαν τέσσερα άτομα για να εξερευνήσουν τις παραλίες, αλλα δεν επέστρεψαν ποτέ.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες στο θαλάσσιο χώρο της Κεφαλονιάς για την εύρεση του σκάφους “ΔΙΑΣ” το οποίο είχε εκμισθωθεί από 30χρονο αλλοδαπό, δεν επεστράφη κατά το χρονικό διάστημα για το οποίο είχε εκμισθωθεί και έκτοτε αγνοείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος άντρας μαζί με την παρέα του, άλλα τρία άτομα, εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής σε γνωστό γραφείο της περιοχής του Αργοστολίου, ώστε να νοικιάσουν ένα σκάφος, για να πραγματοποιήσουν μονοήμερη εκδρομή στις παραλίες της περιοχής.

Το σκάφος, όπως αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ, έπρεπε να είχε επιστρέψει στο Αργοστόλι αργά το απόγευμα της Παρασκευής, σύμφωνα με το μισθωτήριο συμβόλαιο, πράγμα που δεν έγινε ποτέ.

Όπως αναφέρει το inkefalonia.gr ο άνδρας που εμφανίστηκε στο Αργοστόλι για να νοικιάσει την βάρκα εμφανίστηκε με Κροατική ταυτότητα, κάτι που στην συνέχεια της έρευνας αποδείχθηκε πως είναι πλαστή.

Στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης του σκάφους “ΔΙΑΣ” μήκους 4,8 μέτρων, ειδοποίησε τη Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας. Αμέσως άρχισαν οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Κεφαλονιάς, από περιπολικό σκάφος του λιμεναρχείου, ένα σκάφος FRONTEX, πέντε ιδιωτικά σκάφη και δύο περιπολικά οχήματα του Λιμενικού Σώματος από ξηράς.

Οι έρευνες επικεντρώνονται κυρίως στο νότιο τμήμα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα