Θύμιος Μπουγάς: Βρέθηκε σπίτι για να μείνει – “Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους”

Θύμιος Μπουγάς: Βρέθηκε σπίτι για να μείνει – “Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους”
Ο Θύμιος Μπουγάς video printscreen / facebook

Μια νέα αρχή κάνει ο Θύμιος Μπουγάς, μετά την περιπέτεια που πέρασε. Μετά από μεγάλη κινητοποίηση, βρέθηκε ένα σπίτι για να μείνει.

Ένα νέο ξεκίνημα φαίνεται πως προσπαθεί να κάνει ο Θύμιος Μπουγάς, μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα.

Μετά την εξαφάνιση και τον εντοπισμό του, πολλοί δείχνουν αγάπη και ενδιαφέρον για τον Θύμιο Μπουγά, ενώ εθελοντές προσπαθούν να κάνουν οτιδήποτε μπορούν για να καλυτερέψει η ζωή του.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος Νατάσα Μποζίνη, μετά από μεγάλη κινητοποίηση, βρέθηκε σπίτι για τον Θύμιο, σε μια προσπάθεια ο άτυχος άνδρας να κάνει μια νέα αρχή για μια καλύτερη ζωή.

“Σήμερα αποκτήσαμε σπίτι με βούλα και υπογραφή, για τον Θύμιο Μπουγά! Δε θα το πετυχαίναμε εάν εσείς, οι εκατοντάδες πολίτες, δε φροντίζατε να γίνει γνωστή η αγγελία που είχα αναρτήσει πριν λίγες ημέρες.

Σας ευχαριστούμε όλους που βοηθήσατε να μας εντοπίσει ένας υπέροχος ιδιοκτήτης ο κ. Σωτήρης Μπρης και 4 Σεπτέμβρη, μετά από πολλά χρόνια ο άστεγος και περιφερόμενος Θύμιος να έχει: ρεύμα,ζεστό νερό, προστατευμένη στέγη και έναν ιδιοκτήτη δίπλα του, που πραγματικά τον νοιάζεται, ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση η δημοσιογράφος.

Την ίδια ώρα, ο Θύμιος νιώθει ευγνώμων για τη στήριξη που έχει λάβει και ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν για να βρεθεί ένα σπίτι για τον ίδιο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα