Προκαλεί ο αστυνομικός του Α.Τ. Ομονοίας: Φαιδρότητες ότι βασάνισα την γυναίκα

To Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας
To Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας EUROKINISSI

"Έκανε την ανάγκη της. Υπάρχει τερατώδης διαστρέβλωση των πραγματικών περιστατικών" σημείωσε σε δηλώσεις του ο αστυνομικός που φαίνεται σε βίντεο να στοχεύει με μάνικα γυναίκα.

"Φαιδρότητες" χαρακτήρισε τις καταγγελίες περί βασανισμού της γυναίκας στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας, ο αστυνομικός που φαίνεται σε βίντεο να την καταβρέχει με μάνικα, κάνοντας λόγο για "τερατώδη διαστρέβλωση των πραγματικών περιστατικών".

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε πως λυπάται αν παραφέρθηκε αλλά η γυναίκα νωρίτερα είχε επιδείξει προσβλητική συμπεριφορά ενώ τόνισε πως προβλήθηκαν μόνο αποσπάσματα από το βίντεο. "Δεν είδατε πως η γυναίκα αυτή, χρήστης ναρκωτικών, κατέβασε τα ρούχα της και παρά τις εκκλήσεις μου να σταματήσει έκανε τη σωματική της ανάγκη στο πεζοδρόμιο, δίπλα ακριβώς από τη σκοπιά. Γι' αυτό πήρα τη μάνικα για να καθαρίσω τις ακαθαρσίες" δήλωσε.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι της ρίχνει νερό από το κεφάλι μέχρι τα πόδια...

Και πρόσθεσε: "Ακόμη και αν θεωρηθεί πως μετά παραφέρθηκα, επειδή έβρεξα και την ίδια, γι' αυτό λυπάμαι. Όμως να ληφθεί υπόψιν πως είχε προηγηθεί αυτή η συμπεριφορά που ήταν παράνομη αλλά και προσβλητική. Πάντως τα περί βασανιστηρίων είναι φαιδρότητες".

SHARE: