Η ΕΛ.ΑΣ. για τον εξευτελισμό και την βίαιη συμπεριφορά σε βάρος γυναίκας

Η ΕΛ.ΑΣ. για τον εξευτελισμό και την βίαιη συμπεριφορά σε βάρος γυναίκας
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τοξικομανή και άτομο με ειδικές ανάγκες στην οποία οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί που έχουν συλληφθεί, είχαν συμπεριφερθεί βάναυσα.

Σε ανακοίνωση προχώρησε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., σχετικά με δημοσιεύματα στον Τύπο, που αφορούν σε περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, την 20η Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση αφορά στην αποκάλυψη μέσου ενημέρωσης για μία γυναίκα που είχε πέσει θύμα εξευτελιστικής και βάναυσης συμπεριφοράς από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ομόνοιας. Η γυναίκα αυτή σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τοξικομανής και είναι και άτομο που αντιμετωπίζει Ειδικές Ανάγκες. Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

«Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν δύο μήνες, την 20η Οκτωβρίου. Από την ίδια ημέρα, το Αρχηγείο, μόλις έλαβε γνώση, κίνησε τις διαδικασίες διερεύνησης και ελέγχου. Οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί συνελήφθησαν. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ολοκληρώνει τη διερεύνηση. Παράλληλα από το Αρχηγείο διετάχθη την 27η Οκτωβρίου και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.), η οποία και αυτή ολοκληρώνεται και τα αποτελέσματά της θα ανακοινωθούν».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα