Την παρέσυρε και πάλι το ρέμα: Έντονα προβλήματα στη Ρόδο από τη νεροποντή

Την παρέσυρε και πάλι το ρέμα: Έντονα προβλήματα στη Ρόδο από τη νεροποντή

Περίπου 25 κλήσεις για άντληση υδάτων έχει δεχτεί η ΠΥ στη Ρόδο. Κλειστοί οι δρόμοι. Δείτε σε ποιες περιοχές έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση

'ʼΆνοιξαν" οι ουρανοί πάνω απότη Ρόδο, γεγονός που έχει θέσει σε πλήρη επιφυλακή όλες τις αρμόδιες αρχές.

Το ξέσπασμα του καιρού με ραγδαίες βροχοπτώσεις ξεκίνησαν μετά τις 19.00 και καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του βορείου τριγώνου στη Ρόδο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου έχει πάρει ήδη τις πρώτες κλήσεις για άντληση νερών από πλημμυρισμένα υπόγεια σπιτιών και καταστημάτων, ενώ η τροχαία της Ρόδου συνιστά στους οδηγούς να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες.

Σε ορμητικούς χειμάρρους έχουν μεταβληθεί η Ρόδου -Λίνδου και η Ρόδου- Καμείρου ενώ στα γνωστά σημεία ανάμεσα σε Ιξιά- Ιαλυσό και Τσαΐρι- Ασγούρου, η διέλευση των οχημάτων γίνεται με ιδιαίτερη δυσκολία.

Μάλιστα, διεκόπη αυτή την ώρα η κυκλοφορία από τα φανάρια Κοσκινού εώς και το Τσαϊρι, στο ρεύμα προς Φαληράκι, ενώ οι αστυνομικοί της τροχαίας βρίσκονται εκεί για τη διακοπή της κυκλοφορίας, ενώ όσα οχήματα κινούνταν επίτης οδού, αναγκάστηκαν να κάνουν αναστροφή.

Ακόμη, στην περιοχή Κοσκινού υπάρχουν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος εξαιτίας σοβαρής βλάβης της ΔΕΗ. Τα συνεργεία της ΔΕΗ προσπαθούν να αποκαταστήσουν τη βλάβη ωστόσο οι καιρικές συνθήκες δεν βοηθούν.

Πηγή: rodiaki.gr

SHARE: