Το Bollywood πάει στην Ήπειρο

An artist paints the portraits of famous Bollywood actors on the eve of the World Social Forum (WSF) conference in Bombay, India, Thursday, Jan. 15, 2004. Thousands of anti-globalization activists are gathering in Bombay for the WSF between Jan.16 and 21. (AP Photo/Rajesh Nirgude)
An artist paints the portraits of famous Bollywood actors on the eve of the World Social Forum (WSF) conference in Bombay, India, Thursday, Jan. 15, 2004. Thousands of anti-globalization activists are gathering in Bombay for the WSF between Jan.16 and 21. (AP Photo/Rajesh Nirgude) AP

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στην Ηπειρο, την προσπάθεια προβολής της στο εξωτερικό με στόχο την προσέλκυση τουριστών

Από τη μια οι διεθνείς αεροπορικές συνδέσεις και από την άλλη οι μεγάλοι οδικοί άξονες, έχουν καταστήσει την Ηπειρο μια περιοχή πιο εύκολα προσβάσιμη από πριν. Και είναι στοίχημα για τον ελληνικό τουρισμό, να αξιοποιηθεί η ηπειρωτική Ελλάδα.

Πρόσφατα, ο περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, συναντήθηκε με τον Ινδό κινηματογραφικό παραγωγό του Μπόλιγουντ Ράβιντερ Νταρίγια, από τον οποίο ενημερώθηκε για το επενδυτικό σχέδιο του για κινηματογραφικές παραγωγές στην Ελλάδα, στις οποίες περιλαμβάνονται και γυρίσματα σε περιοχές της Ηπείρου.

Το Bollywood πάει στην Ήπειρο

Ο Ράβιντερ Νταρίγια έκανε γνωστό ότι, σε πρώτο στάδιο, εξετάζει την περιοχή του Πάπιγκου, με τον περιφερειάρχη να θέτει υπόψη του και άλλες ορεινές περιοχές της Ηπείρου, όπως τα Τζουμέρκα και τα όρη Σουλίου, που θα μπορούσαν επίσης να εξεταστούν για γυρίσματα. Πρόσθεσε ότι οι κινηματογραφικές παραγωγές με αναφορές στην Ήπειρο, είναι καλοδεχούμενες καθώς προβάλλουν την περιοχή μας και αυτός είναι ένας πρόσθετος λόγος που η Περιφέρεια ενθαρρύνει τέτοιες πρωτοβουλίες. 

Κεντρική Φωτό Άρθρου/AP Photo/Rajesh Nirgude

SHARE:

24Media Network