Το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης είναι πλέον πραγματικότητα – Ο ταχυφορτιστής που αλλάζει τα πάντα

Το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης είναι πλέον πραγματικότητα – Ο ταχυφορτιστής που αλλάζει τα πάντα

Γνωρίστε το Ιncharge, το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα, με προηγμένους φορτιστές σε κεντρικά σημεία μεγάλων αυτοκινητοδρόμων και εθνικών οδών της χώρας.

Το μοναδικό “καύσιμο” που χρειαζόμαστε για να σώσουμε το περιβάλλον είναι το κίνητρο. Ένα κίνητρο που μετατρέπεται σε πρόκληση και δίνει ώθηση σε δραστικά μέτρα για μείωση των ρύπων και βιώσιμη κινητικότητα, ως ένα έξτρα κεφάλαιο για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Η μετάβαση που θα εντείνει τις προσπάθειες του παρόντος για την υλοποίηση ενός στόχου του μέλλοντος (από το οποίο δεν απέχουμε πλέον και πολύ), δεν πρέπει να γίνεται τροχοπέδη, αλλά ευκαιρία για λύσεις που θα την κάνουν πιο ομαλή.

Στην επόμενη μέρα, στην επόμενη πρόκληση της ηλεκτροκίνησης, λύσεις που θα την εντάξουν στη ζωή και θα διευκολύνουν τις μετακινήσεις μας είναι αναγκαίες.

Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί το incharge, ένα σπουδαίο και επαναστατικό εργαλείο στον τομέα της ηλεκτροκίνησης που κάνει το ταξίδι πραγματικότητα και αλλάζει τα πάντα στη μετακίνηση του μέλλοντος.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο βήμα της nrg και έναν πράσινο “καταλύτη” στην επένδυσή της στην ηλεκτροκίνηση, με ένα σύνολο λύσεων για τον Έλληνα οδηγό που έχει τη δυνατότητα να φορτίσει το ηλεκτρικό ή plug-in hybrid όχημά του, γρήγορα, εύκολα και σε πολλά κεντρικά σημεία της χώρας.

Με την ηλεκτροκίνηση, λοιπόν, να αποτελεί βασική προτεραιότητά της, η εταιρεία αναπτύσσει ακόμη περισσότερο το δίκτυό της δημιουργώντας ένα μεγάλο δίκτυο ταχυφορτιστών στη χώρα με προηγμένους φορτιστές τόσο σε κεντρικούς αυτοκινητοδρόμους, όσο και σε αστικά κέντρα, με DC αλλά και AC φορτιστές.

Πλέον, το δίκτυο φόρτισης incharge αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα, με τα περισσότερα σημεία ταχείας επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη χώρα.

Δείτε εδώ το χάρτη των διαδρομών του incharge για το επόμενο ηλεκτροκίνητο ταξίδι σας!

Ένας φορτιστής 24/7 για τον δρόμο, το σπίτι, την επιχείρηση

Οι προηγμένοι φορτιστές του δικτύου incharge είναι ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτρικό όχημα μέχρι και στο 80% της δυναμικότητάς του σε λιγότερο από μισή ώρα.

Σε συνεργασία με τα πρατήρια AVIN και Shell του Ομίλου Motor Oil, το μεγαλύτερο μέρος των ταχυφορτιστών έχουν τοποθετηθεί σε πρατήρια αυτοκινητοδρόμων ΣΕΑ, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του Εθνικού οδικού δικτύου, κάνοντας έτσι πραγματικότητα το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης για τον έλληνα οδηγό, κάτι που μέχρι τώρα έμοιαζε αδύνατο.

Τι είναι αυτό, όμως, που προσφέρει στον Έλληνα οδηγό: Μέσα από τις λειτουργίες της εφαρμογής και της διαδικτυακής πλατφόρμας μπορεί κανείς:

  • να βρει ένα σημείο φόρτισης που τον εξυπηρετεί
  • να επιλέξει το είδος φόρτισης που επιθυμεί
  • να παρακολουθήσει την πορεία της φόρτισής του
  • να δει το ιστορικό των φορτίσεών του
  • να ολοκληρώσει την πληρωμή του
  • να εξυπηρετηθεί άμεσα 24/7

Τα μεγάλα, λοιπόν, ταξίδια ανά την Ελλάδα γίνονται εύκολα και γρήγορα, μέσα από την εξίσου εύκολη, άμεση και αποτελεσματική φόρτιση των οχημάτων σε έναν από τους σταθμούς φόρτισης incharge.

Την ίδια ώρα, με το πρόγραμμα incharge ΗΟΜΕ προσφέρεται η εξυπηρέτηση και η προσφορά της ιδανικής επιλογής για τους οικιακούς πελάτες της nrg, καθώς καλύπτει το σύνολο των αναγκών τους σε ηλεκτρική ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης και της επαναφόρτισης του ηλεκτρικού τους οχήματος στο σπίτι.

Πρόκειται για ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα που εξασφαλίζει ανταγωνιστικές χρεώσεις ενέργειας για τη φόρτιση του οχήματός τους. Εκτός από οικονομία, συνάμα προσφέρει δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια για τη φόρτιση ηλεκτροκίνητου ή plug-in hybrid υβριδικού οχήματος από το σπίτι, για έναν ολόκληρο χρόνο, δωρεάν συνδρομή nrg Green, μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή και πολλαπλάσιους πόντους στο allSmart.

Ο οικιακός φορτιστής της nrg αποτελεί την οικονομική λύση, εύχρηστης και γρήγορης φόρτισης. Είναι εύκολος στην τοποθέτηση, με μικρές διαστάσεις και αποτελεί κατάλληλη λύση για όλες τις κατοικίες.

Όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα, προσφέρονται από την nrg και στις επιχειρήσεις που θα συνδεθούν στο δίκτυό της, εγκαθιστώντας φορτιστές στον χώρο τους για να εξυπηρετούν τους πελάτες τους.

Το incharge BUSINESS αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση φόρτισης για κάθε επιχείρηση. Από την παροχή και εγκατάσταση του φορτιστή, έως τη δωρεάν προσφορά της προηγμένης διαχείρισης και προβολής της υπηρεσίας incharge, η nrg καλύπτει άμεσα και ολοκληρωμένα όλες τις ανάγκες του επιχειρηματία.

Η nrg διαθέτει στους πελάτες της έξυπνους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων με εξαιρετικά προνόμια. Οι AC και DC φορτιστές της nrg αποτελούν τεχνολογικές λύσεις υψηλής αξιοπιστίας για εύχρηστη και ταχεία φόρτιση, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των χρηστών στα δημοσίως προσβάσιμα σημεία φόρτισης.

Στο πλαίσιο αυτό, το incharge BUSINESS προσφέρει στις επιχειρήσεις:

  • Αυτοψία εγκατάστασης
  • Προμήθεια σταθμών φόρτισης
  • Υπηρεσίες Operation & Maintenance
  • Προβολή στο δίκτυο incharge

Η nrg συνεχίζει να εξελίσσεται σε έναν ολοκληρωμένο πάροχο ενέργειας, επενδύοντας στην ηλεκτροκίνηση και κάνοντας το ταξίδι της πραγματικότητα μέσω ενός ολοκληρωμένου συνόλου από ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Μάθετε ακόμη περισσότερα για το incharge στο nrgincharge.gr ή καλώντας στο 218 881 8102.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα