Το τελευταίο αντίο στον Χάρρυ Κλυνν – Παρών ο Αλέξης Τσίπρας

Το τελευταίο αντίο στον Χάρρυ Κλυνν – Παρών ο Αλέξης Τσίπρας
Το τελευταίο αντίο στον Χάρρυ Κλυνν Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Πλήθος κόσμου και συγκίνηση στην κηδεία του σπουδαίου καλλιτέχνη που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή -Εμφατική η παρουσία του ποντιακού στοιχείου - Τι ζήτησε η οικογένειά του

Το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο κωμικό ηθοποιό Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν), ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 21 Μαΐου, σε ηλικία 78 ετών, είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας καθώς και του καλλιτεχνικού κόσμου καθώς και άνθρωποι που τον αγάπησαν μέσα από το έργο του.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Μητρόπολη Καλαμαριάς), ενώ ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο Καλαμαριάς. Η σορός του ηθοποιού έφτασε στον ιερό ναό λίγο μετά τις 10.00.

Πλήθος κόσμου και συγκίνηση στην κηδεία του σπουδαίου καλλιτέχνη Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Η σύντροφος του Χάρρυ Κλυνν, Χαρίκλεια, και η κόρη τους, Κορίνα Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Στη Μητρόπολη Καλαμαριάς βρέθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ενώ μεταξύ άλλων το “παρών” έδωσαν οι Χριστόφορος Βερναρδάκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, Γιάννης Αμανατίδης, Βούλα Πατουλίδου, Θεοδόσης Μπακογλίδης, Παναγιώτης Ψωμιάδης και οι καλλιτέχνες Λάκης Λαζόπουλος, Μάρκος Σεφερλής, Έλενα Τσαβαλιά.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην κηδεία του Χάρρυ Κλυνν Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης Konstantinos Tsakalidis / SOOC

 
Η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου Konstantinos Tsakalidis / SOOC

 

Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας (αναπνευστικά και κινητικά), ενώ η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί μετά τον πρόωρο χαμό του γιου του, μουσικού και σκηνοθέτη Νικόλα Τριανταφυλλίδη, το 2016.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η σύντροφος του γιου του, Μαρίνα Δανέζη, «αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί δωρεές στα “Παιδικά χωριά SOS Ελλάδος – Alpha Bank Iban: GR 6501 4084 608460 0200 2000170″».

Εμφατική ήταν η παρουσία του ποντιακού στοιχείου με ομάδα Ποντίων να πλαισιώνει με παραδοσιακή φορεσιά. Δεκάδες στεφάνια στήθηκαν έξω από τον Ιερό Ναό. Ανάμεσά τους ξεχώριζαν αυτά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, γνωστών καλλιτεχνών όπως του Γιάννη Πάριου αλλά και πολλών αθλητικών παραγόντων καθώς ο Χάρρυ Κλυνν ως γνωστόν είχε ασχοληθεί για χρόνια ενεργά με την ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Εμφατική ήταν η παρουσία του ποντιακού στοιχείου στην κηδεία του Χάρρυ Κλυνν Konstantinos Tsakalidis / SOOC

 
Ο Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Καλαμαριά Konstantinos Tsakalidis / SOOC

 
Το στεφάνι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Στιεφάνια έξω από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Konstantinos Tsakalidis / SOOC

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα