Το βίντεο της επίθεσης του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Αλίμου - Τρεις προσαγωγές

Το βίντεο της επίθεσης του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Αλίμου - Τρεις προσαγωγές

Σε τρεις προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ, μετά τις φθορές που προκάλεσαν μέλη του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο.

Πέταξαν κόκκινες μπογιές και έσπασαν τζαμαρίες, τα μέλη του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Αλίμου, έφτασαν με μηχανές στο δημαρχείο, πέταξαν πέτρες και μπογιές και αποχώρησαν.

Λίγο αργότερα, οι Αρχές προσήγαγαν τρία  άτομα, από τα οποία οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι και ο τρίτος καθώς ήταν αλλοδαπός και βρισκόταν παράνομα στην χώρα, κρατήθηκε για διοικητική απέλαση.

ADVERTISING

Σε κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Ρουβίκωνας αναλαμβάνει την ευθύνη της επίθεσης, η οποία όπως αναφέρεται έγινε με αφορμή θάνατο υπαλλήλου της καθαριότητας τον περασμένο Νοέμβρη, ενώ στη συνέχεια αναρτήθηκε φωτογραφία και βίντεο από την επίθεση.

"Τρομοκρατική" χαρακτήρισε την επίθεση του Ρουβίκωνα στο Δημαρχείο ο Α. Κονδύλης. Ο Δήμαρχος Αλίμου ανέφερε ότι τα μέλη του Ρουβίκωνα προκάλεσαν φθορές στο Δημαρχείο και τρομοκράτησαν τον κόσμο, ενώ σχετικά με τον θάνατο του υπαλλήλου καθαριότητας, τόνισε ότι οι συνθήκες για το ατύχημα έχουν διερευνηθεί και τόνισε ότι αν υπήρχαν ευθύνες θα είχαν αρχίσει να αποδίδονται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ρουβίκωνας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επίθεση Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Αλίμου

SHARE:

24Media Network