TotalEnergies: Αποσύρεται από τις περιοχές έρευνας στην Κρήτη

TotalEnergies: Αποσύρεται από τις περιοχές έρευνας στην Κρήτη
Πλοίο Eurokinissi

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών που διεξήχθηκαν στις περιοχές της Δυτικής και Νοτιοδυτικής Κρήτης, η εταιρεία ανακοίνωσε την απόσυρσή της από τα σημεία.

Την απόφαση να αποσυρθεί από τις περιοχές έρευνας στη “Δυτική Κρήτη” και τη “Νοτιοδυτική Κρήτη”, ανακοίνωσε η TotalEnergies, μετά την ολοκλήρωση των μελετών που διεξήχθησαν στις περιοχές.

“Μετά την ολοκλήρωση των μελετών που διεξήχθησαν σχετικά με τις περιοχές έρευνας στην «Δυτική Κρήτη» και «Νοτιοδυτική Κρήτη», η TotalEnergies έλαβε την απόφαση να αποσυρθεί από τα δύο τεμάχια (blocks), αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, σημειώνοντας ότι ενημέρωσε τις αρχές και τους εταίρους της για αυτή την απόφαση.

“Η TotalEnergies παραμένει προσηλωμένη στη δέσμευσή της για ανάπτυξη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ελλάδα. Η TotalEnergies συνεχίζει τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα μέσω της θυγατρικής της TotalEnergies Marketing Hellas”, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η TotalEnergies Marketing Hellas S.A. είναι θυγατρική της TotalEnergies, για τον κλάδο Marketing and Services, για την Ελλάδα και Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία, τη Μάλτα, την Κύπρο, τη Γεωργία και την Αρμενία.

Το εύρος των δραστηριοτήτων της εστιάζεται στον εφοδιασμό της αγοράς με λιπαντικά και ψυκτικά υγρά για την αυτοκίνηση, τη βιομηχανία, τα μηχανήματα έργων και την αγροτική οικονομία και με χημικά για την αγροτική παραγωγή και τη βιομηχανία.

Συμμετείχε μαζί με την ExxonMobil και τα Ελληνικά Πετρέλαια στην ερευνητική Κοινοπραξία στις συγκεκριμένες περιοχές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα