Τραγική ειρωνεία: Ποια η τελευταία ανάρτηση της Ζωής στο Facebook

Τραγική ειρωνεία: Ποια η τελευταία ανάρτηση της Ζωής στο Facebook

Κύμα οργής για την άτυχη 34χρονη από την Ξάνθη στο Facebook. Ποια τραγική ειρωνεία παρατήρησαν φίλοι, γνωστοί, αλλά και άγνωστοι που επισκέφτηκαν το προφίλ της για να συλλυπηθούν

Ένα άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην 34χρονη Ζωή, που έπεσε θ ύμα της άγριας δολοφονίας του 27χρονου στην Ξάνθη .

Το τελευταίο σχόλιο που μπορεί να διακρίνει αν επισκεφτεί κάποιος το προφίλ της στο Facebook είναι ένα σχόλιο που έκανε πριν δύο μήνες.

Πιο συγκεκριμένα, η άτυχη κοπέλα είχε συγκινηθεί από το θάνατο ενός 31χρονου με μοτοσικλέτα στο Πόρτο - Λάγος και είχε γράψει: "Καλό ταξίδι σε σένα που έφυγες τόσο γρήγορα. Καλό κουράγιο στην οικογένεια και στους φίλους".

Δυστυχώς για όλους, έμελλε σε λίγο καιρό η ίδια να είναι θέμα για τον άδικο θάνατό της στο facebook, ενώ οι γνωστοί της που αντιλήφθηκαν την τραγική ειρωνεία, δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός, συμπληρώνοντας τις δικές τους ευχές για "καλό ταξίδι", στην 34χρονη κοπέλα.

Την ίδια στιγμή, σοκάρουν οι λεπτομέρειες της απολογίας του 27χρονου δράκου της Ξάνθης, καθώς ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η Ζωή θα αναγνώριζε το πρόσωπό του μετά το βιασμό και γι' αυτό αποφάσισε να της βάλει φωτιά .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αυτός είναι ο 27χρονος που βίασε και έκαψε ζωντανή την άτυχη γυναίκα στην Ξάνθη

Αδελφός Ζωής Δαλακλίδου: "Και να τον σκοτώσουν, η αδελφή μου πίσω δεν γυρίζει"

SHARE: