Τραγωδία στα Διαβατά: Με το υπερηχογράφημα στα χέρια “έσβησε” η Ευδοκία

Τραγωδία στα Διαβατά: Με το υπερηχογράφημα στα χέρια “έσβησε” η Ευδοκία

Πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας θέλουν το ζευγάρι να ετοιμαζόταν για τον θρησκευτικό του γάμο τον Σεπτέμβρη. Σε κατάσταση σοκ ο σύζυγος της 41χρονης. "Ζητάει τη γυναίκα του. Δεν θυμάται τίποτα".

Στο πένθος έχουν βυθιστεί δύο χωριά από τον ξαφνικό χαμό μίας γυναίκας που περίμενε το πρώτο της παιδί.

Η 41χρονη Ευδοκία επέβαινε στο αυτοκίνητο του συζύγου της, ο οποίος παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση, στα Διαβατά, με αποτέλεσμα το όχημα να παρασυρθεί από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία. Η γυναίκα που ήταν έγκυος περίπου 20 εβδομάδων, μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών να απεγκλωβίσουν την έγκυο από τις τσακισμένες λαμαρίνες.

Το βίντεο καταγράφει τις στιγμές λίγο μετά τη σύγκρουση. Στο βίντεο ντοκουμέντο, που εξασφάλισε το Κεντρικό Δελτίο του STAR, οι διασώστες προσπαθούν να απεγκλωβίσουν την έγκυο γυναίκα από την πλευρά του συνοδηγού, ενώ δύο ασθενοφόρα περιμένουν να παραλάβουν το ζευγάρι.

Η έγκυος κρατούσε στα χέρια της το υπερηχογράφημα

Η 41χρονη Ευδοκία κρατούσε στα χέρια της το υπερηχογράφημα, όταν την απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες.

Το μοιραίο λάθος

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 50χρονος οδηγός του ΙΧ φέρεται να προχώρησε σε μία ανεξήγητη κίνηση καθώς προσπάθησε να προσπεράσει δύο αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταματημένα μπροστά στην φυλασσόμενη διάβαση του τρένου και αφού είχαν κατέβει οι μπάρες.

“Ζητάει τη γυναίκα του. Δεν θυμάται τίποτα”

Συγγενής του 50χρονου οδηγού δήλωσαν στις κάμερες “Ο Δημήτρης είναι στο νοσοκομείο. Κλαίει συνέχεια. Ζητάει τη γυναίκα του. Δε θυμάται τίποτα για το πώς έγινε το τροχαίο. Η μητέρα του δεν έχει ενημερωθεί ακόμη για το συμβάν. Περιμένουμε τη γιατρό, για να της το πούμε”.

Το ζευγάρι είχε πάει οδικώς στη Θεσσαλονίκη για να δείξει στο γιατρό τον μεγάλο υπέρηχο. Το δυστύχημα συνέβη κατά την επιστροφή τους.

Ράγισαν οι καρδιές στην κηδεία

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα