Τραγικό δυστύχημα στα Διαβατά: Τρένο συγκρούστηκε με ΙΧ – Μία έγκυος νεκρή

Τραγικό δυστύχημα στα Διαβατά: Τρένο συγκρούστηκε με ΙΧ – Μία έγκυος νεκρή
thestival.gr

Το ΙΧ παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση οκτώ χλμ έξω από τη Θεσσαλονίκη και συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία IC 91, που εκτελεί το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη.

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή των Διαβατών Θεσσαλονίκης. Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της και ένας άνδρας τραυματίστηκε σε σύγκρουση αμαξοστοιχίας με επιβατικό αυτοκίνητο, που σημειώθηκε σε φυλασσόμενη σιδηροδρομική διάβαση.

Η γυναίκα, επιβάτιδα στο ΙΧ, που ήταν έγκυος περίπου 20 εβδομάδων, αρχικά μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο “Ιπποκράτειο” και μετά στο “Παπανικολάου”, όπου θα γίνει νεκροτομή. Η σορός της στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος».

 Ο 50χρονος οδηγός του οχήματος, που δεν φορούσε ζώνη, διακομίσθηκε στο “Παπανικολάου”. Νοσηλεύεται σε σταθερή αιμοδυναμικά κατάσταση σε χειρουργική κλινική με ελαφρές κακώσεις θώρακα πλευρών.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το δυστύχημα συνέβη στις 14.00, όταν το ΙΧ παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση οκτώ χλμ έξω από τη Θεσσαλονίκη και συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία IC 91, που εκτελεί το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη.

thestival.gr

 
thestival.gr

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα