Τραγωδία στη Λάρισα: Συγκίνηση για τον 22χρονο που καταπλακώθηκε από τοίχο και σκοτώθηκε

Τραγωδία στη Λάρισα: Συγκίνηση για τον 22χρονο που καταπλακώθηκε από τοίχο και σκοτώθηκε
Το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 22χρονος φοιτητής στη Λάρισα OnLarissa

Θλίψη και οδύνη για τον ξαφνικό χαμό του 22χρονου φοιτητή στη Λάρισα, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τοιχίο, το οποίο κατέρρευσε και τον χτύπησε στο κεφάλι.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Λάρισας από τον τραγικό θάνατο ενός 22χρονου ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τοίχο, ο οποίος κατέρρευσε από παλαιό κτίσμα στο κέντρο της Λάρισας.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, πρόκεται για τον 22χρονο φοιτητή Νίκο Μπιτσάκη, με καταγωγή από τα Χανιά, ο οποός ήταν αθλητής της ποδηλασίας και μοναχοπαίδι.

Ο 22χρονος που έχασε τη ζωή του στη Λάρισα OnLarissa

Το χρονικό

Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε στις 7.30 το πρωί της Κυριακής (20/02) στη Λάρισα, όταν ένας 22χρονος νεαρός καταπλακώθηκε από τοίχο, ο οποίος κατέρρευσε από παλαιό κτίσμα στο κέντρο της Λάρισας, κάτω από αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με το Onlarissa.gr, ειδικότερα στην συμβολή των οδών Οικονόμου εξ Οικονόμων και Ασκληπιού συνέβη το τραγικό περιστατικό όταν ο νεαρός βρέθηκε στο σημείο με την παρέα του. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός φοιτητής και η παρέα του μόλις είχαν αποχωρήσει από μπαρ της περιοχής του κέντρου όπου διασκέδαζαν. Για άγνωστο λόγο ο 22χρονος κλώτσησε την παλαιά πόρτα του σπιτιού με αποτέλεσμα να καταρρεύσει μια σιδερένια κολώνα και μαζί κομμάτι του τοίχου και να τον καταπλακώσει, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Η υπόθεση βρίσκεται υπό αστυνομική διερεύνηση.

Το σημείο όπου σκοτώθηκε ο 22χρονος Onlarissa.gr

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα