Τραγωδία στην Ηλιούπολη: “O οδηγός θυσιάστηκε για να μην πέσει το φορτηγό πάνω σε μαθητές”

Τραγωδία στην Ηλιούπολη: “O οδηγός θυσιάστηκε για να μην πέσει το φορτηγό πάνω σε μαθητές”
Capture / Star TV

"Ο άνθρωπος έβαλε το σώμα του μπροστά στο όχημα για να μην έχουν επιπτώσεις τα παιδιά. Έχουμε ζητήσει να μην υπάρχουν βαρέα οχήματα που κάνουν φορτοεκφορτώσεις όταν οι μαθητές πηγαίνουν σχολείο" δήλωσε ο πρόεδρος γονέων και κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ηλιούπολη από τον τραγικό θάνατο του οδηγού φορτηγού, ο οποίος επιχείρησε να σταματήσει το όχημα όταν για άγνωστο λόγο άρχισε να κινείται όσο ήταν παρκαρισμένο έξω από σούπερ μάρκετ.

Το πρωί της Τετάρτης οι γονείς του δημοτικού σχολείου που βρίσκεται στο σημείο της τραγωδίας προχώρησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, καταγγέλλοντας ότι στο παρελθόν έχουν αποστείλει συνολικά 13 επιστολές στο σούπερ μάρκετ και στην πολιτεία, ζητώντας να μην κυκλοφορούν φορτηγά όταν τα παιδιά προσέρχονται και όταν αποχωρούν από το σχολείο.

Ο πρόεδρος γονέων και κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης, Γιώργος Παπατριανταφύλλου, αφού συλλυπήθηκε την οικογένεια του αδικοχαμένου εργαζόμενου, τόνισε ότι «φωνάζουν» εδώ και καιρό, αλλά κανείς δεν τους ακούει…

«Ο άνθρωπος έβαλε το σώμα του μπροστά στο όχημα για να μην έχουν επιπτώσεις τα παιδιά. Έχουμε ζητήσει να μην υπάρχουν βαρέα οχήματα που κάνουν φορτοεκφορτώσεις όταν οι μαθητές πηγαίνουν σχολείο. Αρκεί να σας πω ότι με δάκρυα στα μάτια δασκάλα του σχολείου μας, ήρθε χθες και μας είπε: “Σκέφτομαι (τι μπορούσε να συμβεί αν) την ώρα του συμβάντος, πηγαίναμε τα παιδιά εκείνη την ώρα για εκκλησιασμό”» δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στην κάμερα του Open TV και κατέληξε ότι το αίτημά μας δεν έχει ακόμα βρει ανταπόκριση»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα