Τραγωδία στην Κρήτη: Νεαρός έπεσε σε πηγάδι για να σώσει τον σκύλο του και πνίγηκαν και οι δύο

Αυτοψία στο πηγάδι, στα Μάλια, όπου βρέθηκε ο ανθρώπινος σκελετός, από την  ιατροδικαστή κ. Νάθενα, τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και αστυνομικούς την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)
Αυτοψία στο πηγάδι, στα Μάλια, όπου βρέθηκε ο ανθρώπινος σκελετός, από την ιατροδικαστή κ. Νάθενα, τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και αστυνομικούς την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ) EUROKINISSI

Κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Πυροσβεστική, οι άντρες της οποίας ανέσυραν νεκρούς τον 25χρονο και τον σκύλο του

Τραγωδία εκτυλίχθηκε περίπου στις 8 το απόγευμα στην περιοχή της Αγίας Σεμνής, στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, στην Κρήτη.

Ένας 25χρονος κάτοικος της περιοχής είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του, ο οποίος ενδεχομένως διέφυγε για λίγο της προσοχής του και έπεσε μέσα σε πηγάδι βάθους 9 μέτρων που ήταν το μισό γεμάτο νερό.

Δίχως δεύτερη σκέψη, ο νεαρός επιχείρησε να κατέβει στο πηγάδι για να σώσει τον τετράποδο φίλο του, με αποτέλεσμα να πέσει και εκείνος και να πνιγούν μαζί…

Κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Πυροσβεστική, άντρες της οποίας κατάφεραν λίγο μετά τις 10 το βράδυ να ανασύρουν δυστυχώς νεκρούς τον νεαρό και τον σκύλο του, ενώ η τοπική κοινωνία πάγωσε στο άκουσμα της θλιβερής αυτής είδησης.

(Φωτό αρχείου)

SHARE: