Τραγωδία στην Πάτρα: Πατέρας τριών παιδιών ο 29χρονος που κάηκε στο σπίτι του

Τραγωδία στην Πάτρα: Πατέρας τριών παιδιών ο 29χρονος που κάηκε στο σπίτι του
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Ο νεαρός άνδρας, η οικογένεια του οποίου απουσίασε στα Καλάβρυτα για το Δεκαπενταύγουστο, δεν κατάφερε να βγει από το σπίτι καθώς έπεσε το ρεύμα και δεν άνοιγαν τα ηλεκτρικά μπατζούρια.

Τραγωδία στην Πάτρα από φωτιά που ξέσπασε στην κουζίνα διαμερίσματος και εξαπλώθηκε στο υπόλοιπο σπίτι, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο 29χρονος ένοικός του, που ήταν πατέρας τριών παιδιών και παγιδεύτηκε σε αυτό.

Ο 29χρονος ένοικος ισογείου της διπλοκατοικίας, στην οδό Αγήνορος, εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, εγκλωβίστηκε εκεί, όταν λόγω της φωτιάς έπεσε το ρεύμα και δεν υπήρχε η δυνατότητα να ανοίξουν τα ηλεκτρικά μπατζούρια του διαμερίσματος για να βγει από αυτό.

Μάλιστα, τα μέλη του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που έσπευσε στον τόπο της τραγωδίας χρειάστηκε να χορηγήσουν οξυγόνο και σε τρεις πυροσβέστες, οι οποίοι παρουσίαζαν αναπνευστικά προβλήματα εξ αιτίας του διοξειδίου του άνθρακα που είχαν εισπνεύσει κατά την κατάσβεση, καθώς το σπίτι ήταν ερμητικά κλειστό με τα ηλεκτρικά μπατζούρια, τα οποία δεν άνοιγαν.

Ο νεαρός άνδρας ήταν μόνος του στο σπίτι καθώς η οικογένειά του έλειπε στα Καλάβρυτα για το Δεκαπενταύγουστο.

Η απώλειά του σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία, καθώς εργαζόταν σε γνωστή αλυσίδα καφέ στην Πάτρα.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 17 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά του Β’ Δημοτικού Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών. 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα