Τραγωδία στις Μικροθήβες: Χωρίς δίπλωμα ο 26χρονος που έπεσε στο όχημα του 59χρονου, ενώ βρισκόταν στη ΛΕΑ

Τραγωδία στις Μικροθήβες: Χωρίς δίπλωμα ο 26χρονος που έπεσε στο όχημα του 59χρονου, ενώ βρισκόταν στη ΛΕΑ
Το όχημα του 59χρονου θύματος Glomex

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο 26χρονος που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο, με θύμα έναν 59χρονο. Δεν είχε δίπλωμα και συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Για ανθρωποκτονία από αμέλεια συνελήφθη ο 26χρονος που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στη ΛΕΑ με θύμα έναν 59χρονο, στις 10.25 το πρωί της Κυριακής, στην εθνική οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, στον κόμβο Μικροθηβών στο Αϊδίνι.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το Mega, ο 26χρονος οδηγός του οχήματος που εμβόλισε το όχημα του 59χρονου δεν είχε δίπλωμα.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με το magnesianews, είχε σταματήσει το αυτοκίνητό του στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος, έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο αυτοκίνητο του 59χρονου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο άτυχος άνδρας παρελήφθη από πλήρωμα ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη νεκρός.

Η σύζυγός του είναι ευτυχώς καλά στην υγεία της, όπως και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα για συνδρομή πέντε πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα και αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού. Ο νεαρός συνελήφθη, ενώ διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα