Τραγωδία στο Αίγιο: Καμία ανοιχτή ποινική έρευνα για τον 28χρονο λέει η υπεράσπιση

Τραγωδία στο Αίγιο: Καμία ανοιχτή ποινική έρευνα για τον 28χρονο λέει η υπεράσπιση

Σύμφωνα με ανακοίνωση των δικηγόρων του 28χρονου Σημαιοφόρου του Πολεμικού Ναυτικού, έχει ήδη αθωωθεί σε υπόθεση τροχαίου, για την οποία είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν.

«Παντελώς ψευδή» είδηση χαρακτηρίζουν οι συνήγοροί του, το ποινικό παρελθόν του 28χρονου που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στο Αίγιο, βάζοντας τέλος στη ζωή γιαγιάς και εγγονού. Αποδέχονται πως υπήρξε έρευνα σε βάρος του εντολέα τους για άλλο τροχαίο, ωστόσο -όπως επισημαίνουν- έχει αθωωθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, οι συνήγοροι υπεράσπισης, Αλ. Κούγιας και Ιω. Σαμέλης, υποστηρίζουν πως πρόκειται για «ψευδή είδηση, ότι εις βάρος του εντολέα μας υπάρχουν ποινικές δικογραφίες που αφορούν είτε τροχαία ατυχήματα είτε άλλου είδους παράνομες συμπεριφορές.

ADVERTISING

Οι ειδήσεις αυτές είναι παντελώς ψευδείς και μια δικογραφία που υπήρχε προ ετών εξαιτίας μιας αντιπαραθέσεως με αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν κατά την κρίση μας κακή άσκηση των καθηκόντων τους, έχει κριθεί αμετάκλητα από την ποινική Δικαιοσύνη με αθωωτική απόφαση για τον εντολέα μας».

Σε κοινή ανακοίνωσή τους, οι δικηγόροι αναφέρονται στον 28χρονο Σημαιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού, υποστηρίζοντας πως δεν επιθυμούν την αντιπαράθεση. Μάλιστα, τονίζουν ότι στόχος είναι «αφενός να εκτονώσουμε εντελώς την οιανδήποτε αντιπαράθεση με την οικογένεια των θυμάτων, αφετέρου να ενημερώσουμε με τον πλέον ορθό τρόπο την κοινή γνώμη, ώστε να αποφύγουμε κάθε είδους παραπληροφόρηση πάνω σε αυτή την υπόθεση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αίγιο: Καίει στην κατάθεσή της τον οδηγό η κοπέλα που ήταν μαζί του- Είχε παρελθόν με τις Αρχές

Αίγιο: Σοκαριστική μαρτυρία - "Χόρευε" μετά το τροχαίο ο οδηγός

Τραγωδία στο Αίγιο: Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε τον 28χρονο οδηγό

Τραγωδία στο Αίγιο: Σε ψυχιατρική κλινική ο 28χρονος που παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και εγγόνι

SHARE: