Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 16χρονος μετά από πτώση στο ενετικό λιμάνι

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 16χρονος μετά από πτώση στο ενετικό λιμάνι
Το λιμάνι του Ηρακλείου στην Κρήτη Eurokinissi

Ο ανήλικος έπεσε από το βόρειο τμήμα του λιμενοβραχίονα στη θάλασσα και εγκλωβίστηκε στα βράχια. Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη η νέα τραγωδία που εκτυλίχθηκε σήμερα το απόγευμα όταν ένας 16χρονος έχασε τη ζωή του μετά από πτώση στο ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα όταν ο άτυχος μαθητής της Β’ Λυκείου- ο οποίος έκανε βόλτα στο ενετικό λιμάνι μαζί με έναν φίλο του – έπεσε υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες από το βόρειο τμήμα του λιμενοβραχίονα στη θάλασσα. Πληροφορίες που δεν έχουν επαληθευτεί επίσημα αναφέρουν πως ο ανήλικος είχε ανέβει στο ψηλό σημείο του κεκλιμένου επιπέδου, παραπάτησε, έπεσε στα βράχια και τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και άνδρες της ΕΜΑΚ έσπευσαν στο σημείο, καθώς ο ανήλικος είχε εγκλωβιστεί στα μπλόκα που υπήρχαν στο ενετικό λιμάνι. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετείχαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα και δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος.

Λίγο μετά τις 8 ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του αγοριού. Σύμφωνα με ανακοίνωση του λιμενικού σώματος, ο 16χρονος παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του.

Το λιμεναρχείο Ηρακλείου ερευνά την υπόθεση προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι αιτίες του τραγικού δυστυχήματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα